reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Bo powiem Wam dziewcyny że każde nawet najmniejsze osiągnięcie naszych dzieci jest dla każdej z nas na miarę rekordu Ginesa :tak:... jest ogromnym przeżyciem...
Ja dzisiaj rano oberwowałm jak moja córeczka chodzi sobie w łóżeczku wzdłuż poręczy (jeszcze wczoraj tak nie umiała) i w głowie nie może mi sie pomieścić że jeszcze rok temu o tej porze nie było jej na świecie a dziaiaj robi sie coraz bardziej samodzielna...i naprawdę łezka sie w oku kręci...

reklama
Monika3,czuję i myślę często tak samo jak Ty,nowy człowiek to prawdziwy cud,największy jaki jest na Ziemi.:confused::confused::confused:Tak się szybko zmieniają przez ten 1szy rok,że ledwo da się nadążyć,nie ma dnia by się coś nie wydarzyło.I ta ciekawość świata i wielki apetyt na życie:-):-):-)Podziwiam...

A mnie to kompletnie rozwalają kolejne dokonanie mego synka,zwłaszcza,że od poczatku był zakwalifikowany jako dziecko z grupy ryzyka.A tu masz...Też się przemieszcze wzdłuż krawędzi łóżka,nózki się trzęsą jak galaretka;-)ale nic to,aby do przodu.:tak::tak::tak:

Oj my matki to chyba wszystkie tak mamy...
Ja dziś gadam sobie w najlepsze przez telefon z mężem i patrze co Kuba robi a ten podczworakował sobie do kanapy, złapał się jej i staje... dla mnie szok, drę się przez słuchawke do męża KUBA STAJE!!! Potem pomyślałam sobie że mogło być mu przykro, kurcze przez jakis tam kurs traci te najfajniejsze mamenty.

:tak::tak:Dziewczyny zgadzam sie z wami w 100%:tak::tak::tak:
To wspaniałe że możemy codziennie obserwować osiągnięcia naszych dzieci

Mój Kubuś właśnie czyta gazetkę, przekreca kolejne kartki i coś sobie tłumaczy rozkładając przy tym rączką ( super to wyglada):tak:

Dziewczeta jakbyscie czytaly w moich myslach ... mam tak samo jak Wy ... radosc mnie rozpiera z kolejnych osiągniec mojego synalka :tak::-)

Ika Dawidek tez jest zaliczany do grupy dzieci wysokiego ryzyka a tu prosze ... nasze dzieciaczki rozwijają sie w oka mgnieniu :happy2:

Dzisiaj jak wracałam z pracy Dawidek bawił sie przy oknie ... przystanełam na podwórku i patrzyłam jak sie bawi ... jak mnie zobaczył to był koniec ... gdyby mogł to by z szybka wyszedł ... rozpłakał sie okropnie, ze nawet jak juz był u mnie na rekach wtulony to szlochał jeszcze , az sie zaciągał ... moje małe biedactwo :sick:

Odkryliśmy dzisiaj kolejnego zębolka ... prawa górna jedynka ... teraz razem jest sztuk 6 :-)

Moniqa ach też bym już chciała usłyszeć słowo "mama" :tak: jak mnei widzi, cieszy się oczywiście, ale zazdroszczę mężusiowi, jak cieszy się na jego widok i do tego krzyczy tata :-)

jejku, a co do ząbków to pamiętam, że się martwiłaś, że Dawidzio nie ma ani jednego, a tu patrz... już jest ich 6! :rofl2: a Oluś zaprzestał na 2 :sorry2:

też bardzo przeżywam każdy krok w rozwoju Olusia. Jaki on jest mądry. Coś się powie to on to rozumie, potrafi przynieś piłkę jak się gada o piłce... itp. oczywiście zdarza się to czasami, dość rzadko ale jakie to jest wzruszające :happy2:

Milkshake wlasnie tez sobie tak przedwczoraj myslalam, ze jeszcze nie tak dawno martwilam sie ze Dawid nie ma zebow ;-) ... a Olo to podejzewam ze juz niebawem rozpocznie hurtowa produkcje ... zreszta podobnie jak Dawid ... zeby ida mu jeden za drugim :tak:

u nas dwa dolne prawie cale juz wyszly, a lada chwila wyjda dwie gorne jedyneczki (juz widac kreseczki na dziaslach). o dalszych nic mi nie wiadomo, bo mala nienawidzi, jak sie jej w buzie zaglada :baffled:

reklama
Do góry