reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Agnieszka - chodzi Ci o ten suwaczek ze zdjeciem? on jest ze strony tik-tak.pl. ale mnie on wkurza, bo przestal odliczac wiek Ninki :wściekła/y: i chyba go zmienie

reklama
Ja też suwaczek z tik taka wywaliłam bo też nie działał

:tak: suwaczki z Tik-Taka nie działają.

Gufi ja mam też takie napięcie teraz!!:szok: Kuba nasz też już lada moment pójdzie do przodu:))) Sadzam go na dywanie (ma twardo w miarę i przestrzeń) to takie numery odstawia, klęczy już z podpartymi rączkami i czasem tak śmiesznie łapie lewą ręką swoją lewą nogę w tym klęku i przesuwa ja do przodu-czyli skubany wie w czym tkwi rzecz tylko jeszcze ciało mu odmawia posłuszeństwa:-D. Super to wygląda. Wczoraj raz udało mu się zrobić "krok raczkujący" do przodu ale tylko prawą ręka i lewą nogą-myslałam że zawału z radości dostaniemy:laugh2:, ale dalej to już padł na brzuch i tradycyjnie swój "samolocik" odstawiał.

A więc chwalimy się:
Olek zrobił "dwa kroczki" hehe :-D tzn. dwa razy zaszurał nóziami.
Lubi stać trzymany za rączki, giba się tańcząc buuuugiii łuuuugiii ;-)

Do tego umie już samodzielnie siedzieć, choć czasem łupnie główką o podłogę.

Na wszystko mówi baba i potrafi powtarzać, np plucie, pokasływanie...

Ząbków - brak :no:
samodzielnie uściąść bądź wstać - brak :no:

Milkshake-to ja nic już nie dopiszę tylko że "Nasz Kubuś-czytaj poniżej Milksheke":-D.

Wracam do pytania-jak tam u Was z obniżeniem łóżeczka? Bo my obsunęliśmy na środkowy poziom w niedzielę:laugh2:, bo mały łapał się za brzeg i podnosił się:szok:, ale to teraz śmiesznie wygląda jak zagląda zza kratek:laugh2:, a wędruje po łóżeczku zanim zaśnie-casem to tak szaleje że zasypia ba brzuchu na buzi:szok:-tak w trakcie łazenia:laugh2::szok:-raz się przestraszyłam bo centralnie z buzią do materaca leżał, ale ogólnie to jest zabawne, bo potrafi zasnąć w pozycji niewiarygodnie potarganej:laugh2:-jedna noga w górze na szczebelku, lewa ręka z tyłu, prawa z przodu, dupa w poprzek i do góry.............

Hania spi albo na prawym boku albo na wznak.

Z nowosci:

mloda juz nie chce siedziec,nawet stanie to mala atrakcja...chodzi za 2 raczki,niedlugo bede miala kregoslup do przeszczepu.

U nas podobnie jak u Milkshake, a z nowości to Kubus zaczął łapac się za stopy...chyba stwierdził, że lepiej późno niz wcale:-)

reklama
Do góry