reklama
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam po długiej nieobecności
Jakie Te dzieciaczki zdolne i ile juz ząbków sie pojawiło
A u nas Emilka ślicznie sama siedzi, wogóle nie che leżeć jak ja połazę do przewijania chociazby to robi rogalika (mięśnie brzucha będzie miała super) jak ją podnosze to prostuje nózki do stania, co do raczkowania to jakoś tego nie widzę z jej wstrętem do pozycjio na brzuszko, choc pare razy udało jej się przekręcić ale czym prędzej robiła odwrót, ząbków dalej niet
Jakie Te dzieciaczki zdolne i ile juz ząbków sie pojawiło
A u nas Emilka ślicznie sama siedzi, wogóle nie che leżeć jak ja połazę do przewijania chociazby to robi rogalika (mięśnie brzucha będzie miała super) jak ją podnosze to prostuje nózki do stania, co do raczkowania to jakoś tego nie widzę z jej wstrętem do pozycjio na brzuszko, choc pare razy udało jej się przekręcić ale czym prędzej robiła odwrót, ząbków dalej niet
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja też w końcu mam się czym pochwalić. Mój mały leniuszek zaczął się przekręcać z plecków na brzuszek i z powrotem . Tak mu się to spodobało, że robi to kilkanaście razy, aż się zmęczy, po czym krótki odpoczynek i od nowa . Ząbków nadal nie ma .
Czarodziejka
Fanka BB :)
U nas od 2 tygodni Maciej przekręca się z pleckow na brzuszek i zaczal mowic: MAMA I BABA
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Ola też bardzo dobrze siedzi.zasypuje ją zabawkami ,sadzam do łózeczka i dziecka brak "rogalik" robi od 3 miesiąca.przewraca się z plackow na brzusio,tyle że z brzusia na plecki ma problem.zmiana pieluchy to masakra.
Katka
Użyszkodnik ;)
Ciesze sie z postepow Waszych dzieciatek .
A u nas
Hania zaczela sie wresszcie przekrecac z brzuszka na plecki
I dzis wieczorem,gdy czytalam moim dziewczynom na dobranoc,Hania mnie zaskoczyla.Siedziala obok mnie,ja sobie lezalam.W pewnym momencie mloda sie obkrecila do mnie,oparla lapkami o me uda i siup zabrala sie do wstawania,doszla do kuckow,jak nie miala sily,to sie kladla i robila pompki i tak w kolko.W wannience caly czas wstaje:-) .
Mowi:mama,jak sie cieszy :ajjjjjjjj,ejjjjjjjj
I juz od prawie miesiaca,zasypiamy w dzien i wieczorem bez cyca:-) .Klade ja obok siebie,czasem zanuce kolysanke i spi.
A u nas
Hania zaczela sie wresszcie przekrecac z brzuszka na plecki
I dzis wieczorem,gdy czytalam moim dziewczynom na dobranoc,Hania mnie zaskoczyla.Siedziala obok mnie,ja sobie lezalam.W pewnym momencie mloda sie obkrecila do mnie,oparla lapkami o me uda i siup zabrala sie do wstawania,doszla do kuckow,jak nie miala sily,to sie kladla i robila pompki i tak w kolko.W wannience caly czas wstaje:-) .
Mowi:mama,jak sie cieszy :ajjjjjjjj,ejjjjjjjj
I juz od prawie miesiaca,zasypiamy w dzien i wieczorem bez cyca:-) .Klade ja obok siebie,czasem zanuce kolysanke i spi.
rudykot2
Mama Franka Baranka
A Franek od paru dni mówi "nieee" - już się gosciu stawia matce, a co będzie dalej
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A moj Stasiek leniuszek przewraca sie z brzuszka na plecki, odwrotnie tez ale juz rzadziej.Czyni proby dotarcia do zabawek.Robi glonojada na polodze. Namietnie sciaga skarpetki i buciki (jesli takowe ma zalozone)Juz w miare dobrze idzie nam jedzenie lyzeczka i picie z kubka z dziobkiem.I przenieslismy sie z kapaniem z pokoju do lazienki bo za kazdym razem powodz.:-)Baaardzo lubi sie kapac i protestuje glosnym placzem przy wyciaganiu z wanienki. No i oczywiscie gada po swojemu i slodko pluje.;-)
reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Maya wedruje juz po podlodze tzn pelza bo inaczej tego nie da rady nazwac, a siedzi wciaz tylko z podporka, czasem kiedy sie zapomni przez chwile siada sama i jest okej a potem bach i lezy:-) przewraca sie z brzucha na plecy i spowrotem, super
Ciesze sie ze wasze dzieciaczki tak sie fajnie rozwijaja
Ciesze sie ze wasze dzieciaczki tak sie fajnie rozwijaja
Podziel się: