reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Mati ostatnio nauczył się liczyć:laugh2::rofl2: wkłada autka do pudła i liczy pięć ,szesć :-D
bardzo głośno krzyczy NIE CIE, pięknie mu też wychodzi DAJ opanowane do perfekcji :laugh2:
Muszę znowu zacząć z nim chodzić do neurologopedy, aż się boję reakcji Mata nie reagował zbyt dobrze na ćwiczonka :baffled:

reklama
Mój Kuba to też niemowa, po naszemu nie gada nic:baffled:buuu....

Jak zacznie zadawac 100 pytan na minute, to dobiero bedziesz buczec;-);-)

Pamietam, jak kiedys siostrzenica meza zameczala mnie takimi pytaniami. Ciagle bylo tylko "a czemu to" "a czemu tamto"...:baffled: Jak juz mialam dosyc, pomyslam sobie, ze ja zazyje i powiedzialam " nie mowi sie a czemu, tylko dlaczego" a ona "a czemu?":eek:

Elis...nie masz się co martwić...każde dziecko ma swój rytm...i nie przeskoczysz tego chćby nie wiem co :tak:...a pamiętasz jak ja chciałam z moją Amelką do logopedy iść :zawstydzona/y::baffled::laugh2:

pomyslam sobie, ze ja zazyje i powiedzialam " nie mowi sie a czemu, tylko dlaczego" a ona "a czemu?":eek:

Świetne :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

A Julia w tym tygodniu sie rozgadała.Oprocz duzej ilosci słow w jezyku dzieciecym mowi po polsku ;choc tu,nie chce,ciocia,nie dam,czesc,toria(Wiktoria),co to,tam,tu i wszystkie takie podstawowe typu mama.Smieszna sytuacja była wczoraj,bo pyta dziadka co to?A dziadek mowi okulary a ona na to" kulor"?:-D:-D:-D:-Dnajlepiej jak woła psa,choc tu!fajnie jak dzieciaczek zaczyna mowic,ma taki smieszny akcent i rozne zabawne sytuacje sie zdarzaja.

reklama
Do góry