reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Mati ostatnio nauczył się liczyć:laugh2::rofl2: wkłada autka do pudła i liczy pięć ,szesć :-D
bardzo głośno krzyczy NIE CIE, pięknie mu też wychodzi DAJ opanowane do perfekcji :laugh2:
Muszę znowu zacząć z nim chodzić do neurologopedy, aż się boję reakcji Mata nie reagował zbyt dobrze na ćwiczonka :baffled:

reklama
Mój Kuba to też niemowa, po naszemu nie gada nic:baffled:buuu....

Jak zacznie zadawac 100 pytan na minute, to dobiero bedziesz buczec;-);-)

Pamietam, jak kiedys siostrzenica meza zameczala mnie takimi pytaniami. Ciagle bylo tylko "a czemu to" "a czemu tamto"...:baffled: Jak juz mialam dosyc, pomyslam sobie, ze ja zazyje i powiedzialam " nie mowi sie a czemu, tylko dlaczego" a ona "a czemu?":eek:

Elis...nie masz się co martwić...każde dziecko ma swój rytm...i nie przeskoczysz tego chćby nie wiem co :tak:...a pamiętasz jak ja chciałam z moją Amelką do logopedy iść :zawstydzona/y::baffled::laugh2:

pomyslam sobie, ze ja zazyje i powiedzialam " nie mowi sie a czemu, tylko dlaczego" a ona "a czemu?":eek:

Świetne :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

A Julia w tym tygodniu sie rozgadała.Oprocz duzej ilosci słow w jezyku dzieciecym mowi po polsku ;choc tu,nie chce,ciocia,nie dam,czesc,toria(Wiktoria),co to,tam,tu i wszystkie takie podstawowe typu mama.Smieszna sytuacja była wczoraj,bo pyta dziadka co to?A dziadek mowi okulary a ona na to" kulor"?:-D:-D:-D:-Dnajlepiej jak woła psa,choc tu!fajnie jak dzieciaczek zaczyna mowic,ma taki smieszny akcent i rozne zabawne sytuacje sie zdarzaja.

reklama
Do góry