reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Iwonka nie sądze,,by Natalka robiła ci z tego powodu wyrzuty,a z tym contratubexem mozesz przeciez sprobowac.prawda?O ile dobrze pamietam to koszt ok 30zł.Ale pewna nie jestem:no:A jak nie pomoze to Zrobi sobie grzywke i tyle:tak:Jest taka sliczna,ze mała blizna moze dodac jej tylko uroku-poza tym bedzie miała o czym chłopakom na randkach opowiadac;-):-)

reklama
Gwiazdeczko na ulotce Contratubexu nie ma nic o wieku. Jedyne przeciwskazanie to uczulenie na costam... Ja bym na wszelki wypadek dopytala w aptece:tak:

Iwonko tez kiedys uzywalam Cepan. Nie pomogl a do tego ten zapach:baffled: Blizna Natalki sie nie stresuj- tak jak pisza dziewczyny jest kilka sposobow ukrycia, zmniejszenia (masci lub laser) lub likwidacji (operacja plastyczna):tak:

Kajenko, spoko bede musiala zapytac. Dzieki dziewczynki za podpowiedzi. Od wczoraj odklejaja sie plasterki same, czy myslicie, zeby przykleic nowe, czy zostawic, zeby rana "oddychala"?

Dzięki dziewczyny za pocieszenie:tak:, a tego contratubexu spróbuję.
Gwiazdeczko z tego co pisałaś Simonek miał mieć to zaklejone przez 12 dni, a minęło dopiero 3 czy 4,więc wydaje mi się,że należałoby jeszcze zakleić:unsure:

reklama
Dziewczeta od momentu kiedy Dawidek poszedł do złobka pomijając fakt ze czesciej choruje :baffled: to jego słownictwo powiekszyło sie o wiele słów blizej nie okreslonych ... teraz je rozszyfrowywuje ;-)... gada jak najety non stop :tak:
nocnik - siedzi i robi do nocnika bardzo chetnie ... jak tylko widzi, że ja ide na kibelek sam zaczyna sciagac spodnie :-)

Do góry