reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
Teraz to juz Amelce na pewno szybko pójdzie:tak: A moja Julcia oprocz podstawowych słow mama tata papa baba itp zaczeła w swieta mowic "a co to?" Uwielbia reklamy i jak leca to nie da sie jej odciagnac od telewizora,na widok kota(Kite Kat) od razu mowi miał a jak jest reklama serka Danio to na widok tej pani juz zaczyna burczec brrrr.Nagminnie chce ogladac Teletubisie,najbardziej lubi "Na miejsca,gotowi,start" i co najgorsze nauczyła sie sama właczac DVD jak skaczyła roczek.Zeby cokolwiek obejrzec musze wyłaczyc je z kontaktu...

No proszę jacy Nam "lektorzy" rosną :-D .. Gartulacje dla Wszystkich gadusiów :-)

U Nas na tapecie teraz "tata" .... wszystko jest tata ...
Dawid nauczył się włanczac i wyłanczać komputer ... pierwsze co robi po przebudzeniu to leci właczyc komputer czeka az sie wgra i dawaj myszką ... założył sobie nawet aktówkę :-D ... włączył gre i w ustawieniach chciał grzebać :-D
A jaki z NIego pomocnik ... jak wychodzimy na spacer czy gdzie kolwiek ... Dawid stoi i czeka na przedpokoju ... ja ubieram buty to obserwuje jak zakładam pierwszego, bierze drugiego i próbuje mi go założyć :-);-)

Kochane są te nasze październikowe dzieciaczki :-):-):-)...co nie październikowe mamusie??

A ja muszę Wam coś opowiedzieć :-)...dzisiaj rano ubierałam Amelke i mówię do niej że jak się ubierzemy to pójdziemy do babci...a Amelia powtórzyła mniej więcej tak: piaaa_pci...:-D:-D:-D

moja Nina ostatnio powtarza tak prawie kazde moje slowo. pokazuje jej w ksiazece statek i mowie: tu jest pan kapitan. a ona : pitan pitan. Muminek - minimini. wiesz - esz. Julka - ulka. Baba Ania - niania. parowka - fkja. itd :-):-):-)

reklama
U Nas z powtarzaniem podobnie ... ale nie wiem jak u Was ... Dawidek powtarza ciagle tak samo, ale juz po godzinie znowu musze mu powtórzyć i zaczyna się na nowo ...

ale pare słów ma juz doprowadzone do perfekcji i ... jedno zdanie :-) ... uwielbia Bebe Lili"Halo dziadku" ... chodzi i mówi ... "galo dada" :-)

Do góry