reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
Franio - GRATKI!!!

moja Nina wczoraj odkryla sweitna zabawe - zarzuca sobie na glowe kocyk i chodzi tak po domu. oczywiscie nic nie widzi i musze za nia biegac, zeby sobie glowy nie rozbila. a jak mimo mojej asekuracji sie uderzy, to dostaje spazmow smiechu :baffled: potrafi tak pare minut chodzi z tym kocem na glowie :rofl2::sorry2::dry:

Franio - GRATKI!!!

moja Nina wczoraj odkryla sweitna zabawe - zarzuca sobie na glowe kocyk i chodzi tak po domu. oczywiscie nic nie widzi i musze za nia biegac, zeby sobie glowy nie rozbila. a jak mimo mojej asekuracji sie uderzy, to dostaje spazmow smiechu :baffled: potrafi tak pare minut chodzi z tym kocem na glowie :rofl2::sorry2::dry:

hehe ... to jakbym czytała o Dawidku :-) ... On nie tylko koc, wszystko co możliwe zakłada na głowę ... biega po całym domu i się cieszy, zwłaszcza jak pies Go goni i szturcha nosem :-D ... a jeszcze jak wołasz za NIm "dawaj Go" ... to juz w ogole jest rozłożenie na łopatki przez śmiech ;-)

U Nas z myciem ząbków to jak zabawa ... Dawidek myśli, że się z nim bawimy ... otwiera szeroko buzie a my szoru szoru ... po czym szybko zamyka i łapie szczoteczkę i tak na okragło ... w sumie porzadnie wyszorowane ząbki i dziec szczęsliwy ... rodzice też :-D

U nas to wyglada identycznie:tak: Tylko nie wiem, czy to wina ilosci zebow (szybko sie myje 5, 16 duzych juz troche czasu zajmuje;-)), czy po prostu Paula sie szybko nudzi, ale czesto zdarza sie, ze maz nie zdazy umyc jej wszystkich zabkow a juz jest zacisnieta buzia, lub zlapana i wyrzucona szczoteczka:no:

Julia ma identycznie jak Ninka i Dawidek :tak:Zarzuca na głowe jakiekolwiek ubranko,coc albo chocby sciereczke kuchenna i biega po całym domu...Im mniej widzi tym bardziej zadowolona :-D
A jak wychodze z pokoju to szybko wbiega na łozko i zapala albo gasi lampke a jak wracam to ucieka i jest przeszczesliwa.
Uwielbia tez wdrapywac sie na obrotowy fotel i siedziec na tym,przez chwile,bo potem staje siada,schodzi i znow sie wspina...Trzeba cały czas stac i ja pilnowac...

Marcel tez zarzuca sobie na głowę co popadnie i lata z tym:-Dbawi sie ze mną w chowanego jak ma cos na głowie tzn,ze go nie ma a ja udaj ,że go szukam i wołam:rofl2::happy:

A ja muszę Wam coś opowiedzieć :-)...dzisiaj rano ubierałam Amelke i mówię do niej że jak się ubierzemy to pójdziemy do babci...a Amelia powtórzyła mniej więcej tak: piaaa_pci...:-D:-D:-D

Poza tym Amelka pieknie umie schodzić sama z łóżka, z sofy, z krzesła...coraz częściej sięga po książeczki i nie da się zmylić jak jej poduwam książeczkę do góry nogami...od razu przewraca...

Nadal śpi z nami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Brawa dla Amelki:tak::-)

Paula ostatnio udaje, ze jest samochodzikiem- lata po domu i robi brrrr... a od czasu do czasu tiiitiii :-D

Do góry