reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Poczytałam troszke zaległych postów :-) no i musze napisać ze mój zięć zna się na dobrej muzyce :-D Tak trzymaj Dawidku!!! :-) No i widze ze wsród nas podobny gust muzyczny :-) Ja to jestem stara, zagorzała fanka metalu, hard rocka, rocka, punk rocka itp. itd ;-) :-D Marika tez lubi taka muzyke :-):tak:A tak tańczy :-D
ClipMoon - Marika tanczy Video
ClipMoon - Marika tanczy2 Video (ze szczoteczką do zebów :-D)

reklama
Dziewczyny chwalimy sie :tak:Czy jest juz jakis genialny maluszek ,ktory swiadomie załatwia swoje potrzeby i prawie lub wcale nie uzywa juz pampersow?Julcia absolutnie nie potrafi usiedziec w miejscu 5 min (chyba ze oglada Teletubisie i jest ciekawy fragment:-D) a na nocnik to nawet usiasc nie chce:no: mam plan ze jak zrobi sie ciepło to nie bedziemy zakładac w domu pieluch tylko majteczki.Po kazdym siusiu tłumaczenie i przebieranie...A moze macie inne lepsze sposoby?Tu zwracam sie zwłaszcza do dziewczyn ktore maja juz starsze dzieciaczki.

U nas dalej nocnikowo ale już nie z rana a popołudniu z tym że, jeszcze mało świadomie, ale za to od wczoraj moja córka gada paruski hihi mówi non stop "adin" i "kak" podmienili mi dziecko w szpitalu czy co :szok: :tak::-):-D

hiihiii,ciesz sie Renik,masz tlumacza jakby co :)

a u nas - Hani wreszcie wyrosly kolejne zeby,po 2 miesiacach zabkowania wyszly 3!!!!!!!!!,mamy ich wiec 7 na stanie..
i ostatnio ulubiona zabawa mlodej,chodzi na czworakch i szczeka jak piesek ... bo jest pieskiem..:cool2: oraz wyscigi z Zuzia na korytarzu,ktora pierwsza dobiegnie do drzwi i zapuka w nie :)

U nas dalej nocnikowo ale już nie z rana a popołudniu z tym że, jeszcze mało świadomie, ale za to od wczoraj moja córka gada paruski hihi mówi non stop "adin" i "kak" podmienili mi dziecko w szpitalu czy co :szok: :tak::-):-D

Renik nie będziesz musiała tłumacza zatrudniać;-):-D:-D
a u nas - Hani wreszcie wyrosly kolejne zeby,po 2 miesiacach zabkowania wyszly 3!!!!!!!!!,mamy ich wiec 7 na stanie..
i ostatnio ulubiona zabawa mlodej,chodzi na czworakch i szczeka jak piesek ... bo jest pieskiem..:cool2: oraz wyscigi z Zuzia na korytarzu,ktora pierwsza dobiegnie do drzwi i zapuka w nie :)

Gratulujemy zębólków:tak: Zabawy świetne:tak::-D:-D

Katka czy ja sie mylę, czy szykuje Ci sie powtórka z rozrywki? bo chyba Zuzia też udawała pieska jak uczyłas ją załatwiać swoje potrzeby samodzielnie...?

reklama
elis -sza..!!!;-) tej powtorki nie chce,kupa sie lubi przylepiac do podloza szybko...ale jest sznasa,ze sie to nie powtorzy.Dzis Hania prychala jak konik i biegala po dmu probujac tak przeskakiwac jak to ziwerze,wiec przyjmujemy,ze ona zostanie konikiem,a zielona wykladzina na korytarzu to trawka dla konika z laki :-D;-).

Do góry