reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Franio WIELKIE GRATULACJE - to już nie bedzie Franio pełzak :-)
Dawidku miodzio "tańczysz" będą z Ciebie ludzie :-D i przy porządnej muzyce

My z Emi Evanesece też uwilbiamy i Kazika i Klosterkelera a najbardziej Indios Bravos ja to wogóle nie mam jakoś ulubionego nurtu muzycznego wszystkiego posłucham pod warunkiem, ze to nie są polskie hiphopy wrrr ble.

a terez UWAGA UWAGA chwale się i nosem po suficie rysuje ;-) moja córka Emila już drugi dzień z rzędu rana wysikała się na nocnik - jaka ja byłam szcześliwa znaczy nadal jestem

reklama
No gartuluje,moze na wiosne w majtkach bedzie biegac i sikac na trawke :).

Ja tez lubie Closterkeller i Kult.Lubie rozna muze,i slucham jej w zaleznosci od nastroju,raz sie wiec doluje,raz nastrajam a raz energetyzuje :cool2:.Ale ie lubie disco,polskiego rapu ani jakis tam Dod,Ich Troje i calej tej tworczosci. A lubicie Swietliki?

A jak sie wkleja filmiki?
Bo Hania tak smiesznie zaslania oczy podczas zabawy w chowanego,gdy mowie jej,ze nie ma podgladac :).

Widze ze tu bardziej przyblizone klimaty mamy ;)

Closterkeller miodzio ... kiedys piłam z Anją wino na woodstocku :D

Disco, rapu i innych takich tez nie lubię ... mam nadzieje ze młody pójdzie w ślady rodziców ;)

A filmiki ja wklejam przez bloga ... stamtąd ściągam kod

Franiu wielkie gratulacje!!!!:tak::-)( to tylko mój Kuba leń został - chociaż wczoraj też zrobił 3 kroczki, ale takie bardzo niepewne:unsure:)
Dawidku pięknie tańczysz:tak::tak:
Emilka gratulujemy siusiania do nocniczka:tak::tak:

Iwonka to sa 3 pierwsze kroki i sie absolutnie liczą!!!!!:-)
Bardzo prawdopodobne,że za jakieś 2 tyg bedzie smigał sam.:tak:

Dziewczyny chyba za wcześnie na gratulacje i zachwyty. Młody raczej nie stawia kroków (nie wiem, a może przy teściowej stawia). Dopiero jest na etapie, ze troszke sie przekonał do tego aby samodzielnie stać. Ale to i tak trwa zaledwie chwilunie. Wiec Iwonko wracam do klubu synków - nieruchomości z moim Frankiem - Barankiem.
Skubany jest tak ostrożny,że jak nie ma zabezpieczenia to od razu siada. Fakt odpukać jeszcze nigdy sie nie wywalił ani guza nie nabił Rozumiem dziewczyna ale chłopak, on powinien te guzy łapać. Zaczynam podejrzewać, że rośnie mi taki laluś co się nie pobrudzi ani nie przewróci:szok::szok::szok:

A Tam Rudykocie zaraz laluś mówie przecież, że tu same VIPy i to dlatego.

Dziękuję w imieniu Emi za gratulacji i dokładam poranek trzeci też z pełnym nocnikiem ale tylko rano cos jej sie chce na nocniku popołudniu udaje a wieczorem nie usiądzie i już BO NIE!!! :-) jakie to kobiece :-D

reklama
Dziewczyny chyba za wcześnie na gratulacje i zachwyty. Młody raczej nie stawia kroków (nie wiem, a może przy teściowej stawia). Skubany jest tak ostrożny,że jak nie ma zabezpieczenia to od razu siada.

Mój też. Te 3 kroczki były jak na razie jedyne, a teraz nie chce dalej próbować, zaraz szuka mojej ręki, a jak nie ma to siada:cool:

Do góry