reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Kochane - własnie zadzwoniła do mnie teściowa, u której mój syn się znajduje, że młody postawił swoich pierwszych 5 samodzielnych kroków:-D:-D:-D:-D
To jest WIELKA kobieta bo postanowiła, że młodego do końca tego tygodnia nauczy chodzić i kuźwa nauczyła.
Ja jeszcze tego wyczynu nie widziałam ale mam nadzieje, że młodemu się nie odmieni jak wróci za godzinę do domu:dry::dry::dry:

Łał:-);-):tak::happy2:super
Ale chyba nie rezygnuje z poruszania się limuzyną?

reklama
MoniQa - to Hania reaguje tak na muzyke ,ktora puszczam.Siedzi pzry stole - head bunging,stoi - head bunging. W ogole duzo tanczy i macha raczkami przy tym i keci sie wkolko i kreci pupa,normalnie tancerka mi rosnie.Mialam Wam o tym pisac.Bylam gzreczna w tym roku i dostalam od Mikolaja fajne prezenty,w tym 2 plyty.Jedna z nich,to Hey,, Unpugged",i ejst tam taka piosenka ,, Sic!",straszliwie mi sie podoba wersja tego utworu i Hani tez.Uslyszy pierwsze takty i leci do pkoju,jak nei moze to tanczy w wannie ,na siedzaco.Normalnie nie dlugo bedzie ja spiewac...

Gratulacje dla Frania - nie pełzaka już :]

Katus znaczy mamy bardzo umuzykalnione pociechy :D ... ja jak sobie nuce po chwili słysze jak Dawid pod noskiem tam sobie cos popiskuje ;) ... i tez ma tak, jak usłyszy swoja ulubioną muzyczke - dla niego to KORN - leci i jak zaczarowany ... nawet ulubione paluszki go nie oderwa ;)

dla niego to KORN
haha,Moniczko,to nasze pociechy mają podobny gust muzyczny.Ola szaleje przy TOOL :-D

no i ogromne gratulacje dla Franka:tak: pierwsze kroczki to ogromny wyczyn.ja niestety też przegapiłam pierwsze kroki Oli.jak dobrze pamiętam to nie było nas wtedy w domku.

Anniaa , Katka rośnie nowe pokolenie roko/metalowców :D

Dawidek zasypia przy Evanescence i Pearl Jam ;) ... szwagierka kupiła mu kołysanki, to sie rozpłakał :D ... nie wiem, ale czytałam kiedyś ze to co matka słucha w ciązy to dziecko później zapamietuje i to lubi ... chyba zaczynam w to wierzyć ;)

Nie pamietam czy Wam pokazywałam filmik ... ale tutaj z wcześniejszego okresu ... Dawid i Korn ;)
http://smyki.pl/prg/img.php?wideo=288859

Chwilowo ten watek zmieniamy na watek o muzyczce :cool2:
Dawidek tak ladnie zasypia bo laska z
Evanescence ma boski glosik,a nie jak jakis pokemon z utworow kolysnakowych.
A tak na marginesie,uwierzcie nie slucham samych wersji plyt Unplugged,ale czy slyszalyscie taka wlasnei plytke,Kornu ,gdzoe goscinnie wystepuje laska z
Evanescence ?????? Jest zarabisty nie?Normalnie wychodzi na tym albunmie,ze gosciu z Korna potrafi spiewac:cool2:

Filmik obejrzalam,to co - zapuszczasz juz Dawidkowi wlosy ?:>

Franiu wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojej Babci:-)

A Kuba lubi muzyke dance i disco, a jak słyszy na Vivie "Kanikuły" to biegnie z drugiego pokoju i też tany-tany robi... w ogóle to on lubi teledyski oglądać, a najlpeiej jak sa tam "gołe pupy" tzn fajne laski;-)

reklama
Do góry