reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Kam'cia - wiele bym dała, żeby zamienic mój problem wielkiego brzuszyszka na Twoj "problem", masz na prawdę wielkie szczęście :-) ciesz się z niego :-D

reklama
Kam'cia nie załamuj sie :) po prostu jak juz urodzisz i za jakis czas po jedzeniu jajek pamietaj duzej ilosci :) moze twoj brzuch bedzie taki wielki :cool::cool:
hehe ale mnie pocieszyłaś z tymi jajkami:-p:rofl2:

dziękuję dziewczyny za miłe słowa.... ehhhh
ale chciałabym pochwalić się ... "zobaczcie jaki mam brzuszek duży" i pokazywać moją dzidzię.....
a tak to mało kto zauważa....

hehe ale mnie pocieszyłaś z tymi jajkami:-p:rofl2:

dziękuję dziewczyny za miłe słowa.... ehhhh
ale chciałabym pochwalić się ... "zobaczcie jaki mam brzuszek duży" i pokazywać moją dzidzię.....
a tak to mało kto zauważa....
za to jak już urodzisz dzidzie to się będziesz mogła nią chwalić na prawo i lewo i robić zdjęć ile tylko dusza zapragnie a to chyba lepsze niż pokazywanie brzuszka ;-)
głowa do góry :-)

Musze sie pochwalic. Dzisiaj robilam sobie taka sesje ciazowow i oto kilka zdjec:( 36tydzien i 3 dni)
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Kamcia tak na pocieszenie Ci powiem, że jak my będziemy biadolić jak tu zrzucić nasze brzuszki , Ty nie będziesz miała z tym żadnego problemu.Ale dobrze Cię rozumiem, ja też nie mogłam się doczekac kiedy mi brzunio urośnie i każdy bedzie wiedział że jestem wtedy w ciąży.

maa821 śliczne fotki chyba jakas profesjonalna ta sesja

reklama
Do góry