reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Piękne te Wasze brzusie :) Coraz większe i większe.. ;)
A oto MY :)
cimg0862.jpg

reklama
jak hipopotamek....:-)

Jaki hipopotamek? Szkoda, że nie widziałaś mojej sąsiadki w ciąży... W 7 miesiącu wyglądała jakby nosiła trojaczki :szok: No i przytyła odpowiednio dużo... Z tego co jej mąż nam zdradził: 26 kg!!!! :shocked2: A teraz: dzidzia duża (mały ważył 4100), ona wróciła do swojej wagi i na dodatek starają się o kolejne dziecko. mówiła, że nie ma nic przyjemniejszego jak ciąża. To nic, że brzuch duży i ciężko, ale jak fajnie później ujrzeć to, co się w brzuszku chowało :tak:

kurcze Paula9 Twoj taki fajny maly, pewnie jestes jedna z tych szczesciar,ktore tydzien po porodzie wygladaj jakby nigdy w ciazy nie byly... a ja juz nawet z ogoleniem sobie nog mam problem :sorry:

Natalunia- w kazdym razie czuje sie jak hipek, no ale taki uroki....26 kilo - wow! ja przytylam juz 14- ale to ta nieodparta milosc do czekolady, ktora mnie ogarnela w ciazy mnie gubi! a wy macie jakis zachcianki?

kurcze Paula9 Twoj taki fajny maly, pewnie jestes jedna z tych szczesciar,ktore tydzien po porodzie wygladaj jakby nigdy w ciazy nie byly... a ja juz nawet z ogoleniem sobie nog mam problem :sorry:

E, no czy ja wiem.. Zauważ, że ja dopiero 24 no prawie 25 tydzień mam, bo termin mi przypada na sam koniec listopada :) Więc pewnie za miesiąc bombka będzie ze mnie niemała :) Ale co do wagi to narazie jestem 5kg na plusie :-)

Natalunia- w kazdym razie czuje sie jak hipek, no ale taki uroki....26 kilo - wow! ja przytylam juz 14- ale to ta nieodparta milosc do czekolady, ktora mnie ogarnela w ciazy mnie gubi! a wy macie jakis zachcianki?

Lody, lody lody i jeszcze raz lody. No i kanapki z serkiem topionym, wszelkie rodzaje ciast i śliwki. Śliwki to jem kilogramami, ale później niestety WC jest okupowane do końca dnia...
Ja mam 10 kg do przodu. I czasami nie mogę na siebie patrzeć...

E, no czy ja wiem.. Zauważ, że ja dopiero 24 no prawie 25 tydzień mam, bo termin mi przypada na sam koniec listopada :) Więc pewnie za miesiąc bombka będzie ze mnie niemała :) Ale co do wagi to narazie jestem 5kg na plusie :-)
Paula, mamy ten sam termin porodu i tyle samo przytyłyśmy :-D

reklama
Do góry