reklama
jak hipopotamek....:-)
Jaki hipopotamek? Szkoda, że nie widziałaś mojej sąsiadki w ciąży... W 7 miesiącu wyglądała jakby nosiła trojaczki No i przytyła odpowiednio dużo... Z tego co jej mąż nam zdradził: 26 kg!!!! A teraz: dzidzia duża (mały ważył 4100), ona wróciła do swojej wagi i na dodatek starają się o kolejne dziecko. mówiła, że nie ma nic przyjemniejszego jak ciąża. To nic, że brzuch duży i ciężko, ale jak fajnie później ujrzeć to, co się w brzuszku chowało
katrenki
Fanka BB :)
kurcze Paula9 Twoj taki fajny maly, pewnie jestes jedna z tych szczesciar,ktore tydzien po porodzie wygladaj jakby nigdy w ciazy nie byly... a ja juz nawet z ogoleniem sobie nog mam problem
katrenki
Natalunia- w kazdym razie czuje sie jak hipek, no ale taki uroki....26 kilo - wow! ja przytylam juz 14- ale to ta nieodparta milosc do czekolady, ktora mnie ogarnela w ciazy mnie gubi! a wy macie jakis zachcianki?
kurcze Paula9 Twoj taki fajny maly, pewnie jestes jedna z tych szczesciar,ktore tydzien po porodzie wygladaj jakby nigdy w ciazy nie byly... a ja juz nawet z ogoleniem sobie nog mam problem
E, no czy ja wiem.. Zauważ, że ja dopiero 24 no prawie 25 tydzień mam, bo termin mi przypada na sam koniec listopada Więc pewnie za miesiąc bombka będzie ze mnie niemała Ale co do wagi to narazie jestem 5kg na plusie :-)
Natalunia- w kazdym razie czuje sie jak hipek, no ale taki uroki....26 kilo - wow! ja przytylam juz 14- ale to ta nieodparta milosc do czekolady, ktora mnie ogarnela w ciazy mnie gubi! a wy macie jakis zachcianki?
Lody, lody lody i jeszcze raz lody. No i kanapki z serkiem topionym, wszelkie rodzaje ciast i śliwki. Śliwki to jem kilogramami, ale później niestety WC jest okupowane do końca dnia...
Ja mam 10 kg do przodu. I czasami nie mogę na siebie patrzeć...
Paula, mamy ten sam termin porodu i tyle samo przytyłyśmyE, no czy ja wiem.. Zauważ, że ja dopiero 24 no prawie 25 tydzień mam, bo termin mi przypada na sam koniec listopada Więc pewnie za miesiąc bombka będzie ze mnie niemała Ale co do wagi to narazie jestem 5kg na plusie :-)
katrenki
Ja tez jak sie widze wlustrze to jestem przerazona! A w lipcu w przyszlym roku wychodze za maz... i chcialabym wygladac po ludzku...
reklama