reklama
MagdaP3011
Fanka BB :)
Madziek faktycznie mamy podobne brzuszki Tylko mój troszeczke mniejszy ale mam nadzieje że za 2 tyg. będę miała tak duży jak Ty teraz
dziewczyny sliczne te Wasze brzuszki takie okrąglutkie, mój wygaje mi sie mały w porównaniu do Was, jutro wstawię jak mąż zrobi mi zdjęcie.... Ciekawe co wpływa na to ze jedne są wieksze a inne mniejsze... jutro wstawie swój i bede ciekawa Waszych opinii.....
MagdaP3011
Gawit dzięki Fajnie się ogląda te nasze brzuszki, każdy jest śliczny i wyjątkowy wszyscy mi mówią że z tyłu to w ogóle nie widać że w ciąży jestem, tylko ta moja piłeczka z przodu troszke sie odznacza Dzisiaj porównywałam brzuszek z przed kilku tyg. i różnica jest ogromna:-)
madziek
listopadówka 2009 :)
Dziewczyny ja myślę, że każdy brzuszek jest piękny, jedne podobne są do siebie, a drugie zupełnie różne, ale najfajniejsze jest to, co w środku Oglądałam na tym wątku wszystkie i wszystkie śliczne, rosną w oczach.
Dla porównania prawie 25 tydzień z moją córeczką
Większy brzusio od mojego a wydaję mi się, że moja mała jest grubiutka bo waży teraz 663g Nie znam się na tych kilogramach, ale czytałam że w 25 tygodniu to waga sięga koło 500g , ale każdy dzieciaczek inny
reklama
MagdaP3011
Dzięki dziewczyny, no a mi się wydaje że mój brzuszek jest maleńki w porównaniu z Wami zauważyłam że brzuszki wyglądają całkiem inaczej w zależności co się ubierze. Jedne bluzeczki maskują nasze brzuszki, inne uwidaczniają. Jeśli chodzi o mnie to tak bardzo cieszę się z tej ciąży że najchętniej pokazywałabym wszystkim dookoła moje brzusio Fakt faktem nie przytyłam zupełnie nigdzie prócz tej piłeczki. Bez problemu mieszczę się w swoje jeansy, nawet zamek zapinam do połowy tylko guziczek muszę mieć na gumce