reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

To ja też się pochwalę swoim brzuszkiem :-p27/28 tc

Załączniki

• DSCN0919.JPG
    DSCN0919.JPG
    52,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Mary Dziękuje, zrobilam sobie 1 tak na szybko :) ale Ty to masz dopiero sesję :-)
aaaaahhhhh, bo nie potrafiłam się zdecydować które zdjęcie wkleić... :-D:-D:-D
Kurczę, zazdroszczę dziewczynom twojej budowy - wyglądacie pięknie - jakby wam te brzuszki doklejono tylko, a ja to taka cała "big mama" jestem..:-p

aaaaahhhhh, bo nie potrafiłam się zdecydować które zdjęcie wkleić... :-D:-D:-D
Kurczę, zazdroszczę dziewczynom twojej budowy - wyglądacie pięknie - jakby wam te brzuszki doklejono tylko, a ja to taka cała "big mama" jestem..:-p

No teraz to dowaliłaś BIG MAMA:-D:-D:-D
Chyba nie widzialas big mamy.Ja jak lezalam na oddziale to była ze mną babka na sali co miala 40 kg na plusie i to była jej 6 ciąża!!! Wiesz jak wyglądała jak monstrum!!!! Niezadbana, bez zębów prawie.Myslalam ze ma z 50 lat, luknęłam ukradkiem na jej kartę przy łożku i sie okazało ze ma 36 !!!

A Ty proszę zadbana mamuśka, a że brzuszek inny no to kochana już nie marudz tylko odliczaj dni do porodu:-)
Pozniej będziemy liczyć zrzucone kilogramy i sie wzajemnie mobilizować :-)
Nie widzę nic dziwnego w Twoim brzuszku. No tak ale która kobieta jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu:-D nie znam takiej:-D

mary, cleo, gawit śliczne macie brzuszki :-) i znowu aż chce się powiedzieć , ze każdy jest inny , ma inny kształt, wielkość , wypukłość... to niesamowite:-)
Mary-powiedziałabym , że masz bardzo proporcjonalną budowę:-)

reklama
Do góry