C
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Cleo
Pięknie - serio
Pięknie - serio
C
Cleo1981
Gość
Mary Dziękuje, zrobilam sobie 1 tak na szybko ale Ty to masz dopiero sesję :-)Cleo
Pięknie - serio
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
aaaaahhhhh, bo nie potrafiłam się zdecydować które zdjęcie wkleić...Mary Dziękuje, zrobilam sobie 1 tak na szybko ale Ty to masz dopiero sesję :-)
Kurczę, zazdroszczę dziewczynom twojej budowy - wyglądacie pięknie - jakby wam te brzuszki doklejono tylko, a ja to taka cała "big mama" jestem..
C
Cleo1981
Gość
aaaaahhhhh, bo nie potrafiłam się zdecydować które zdjęcie wkleić...
Kurczę, zazdroszczę dziewczynom twojej budowy - wyglądacie pięknie - jakby wam te brzuszki doklejono tylko, a ja to taka cała "big mama" jestem..
No teraz to dowaliłaś BIG MAMA
Chyba nie widzialas big mamy.Ja jak lezalam na oddziale to była ze mną babka na sali co miala 40 kg na plusie i to była jej 6 ciąża!!! Wiesz jak wyglądała jak monstrum!!!! Niezadbana, bez zębów prawie.Myslalam ze ma z 50 lat, luknęłam ukradkiem na jej kartę przy łożku i sie okazało ze ma 36 !!!
A Ty proszę zadbana mamuśka, a że brzuszek inny no to kochana już nie marudz tylko odliczaj dni do porodu:-)
Pozniej będziemy liczyć zrzucone kilogramy i sie wzajemnie mobilizować :-)
Nie widzę nic dziwnego w Twoim brzuszku. No tak ale która kobieta jest w 100% zadowolona ze swojego wyglądu nie znam takiej
martolinka
Mama i nie tylko :-)
mary, cleo, gawit śliczne macie brzuszki :-) i znowu aż chce się powiedzieć , ze każdy jest inny , ma inny kształt, wielkość , wypukłość... to niesamowite:-)
Mary-powiedziałabym , że masz bardzo proporcjonalną budowę:-)
Mary-powiedziałabym , że masz bardzo proporcjonalną budowę:-)
dziubasek08
Fanka BB :)
Cleo, no pięknie!!! od ostatniego razu ładnych kształtów nabrał ))))
C
Cleo1981
Gość
Zaraz bedzie jeszcze większy własnie jem tradycyjnego kotleta schabowegoale mnie napadło dziśCleo, no pięknie!!! od ostatniego razu ładnych kształtów nabrał ))))
madziek
listopadówka 2009 :)
śliczne brzusie :-)
reklama