reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
hm...bedzie juz chyba 27 tydzien :)
powoli trace rachubę:)

Załączniki

• 004.jpg
    004.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 75
gosiu widać już śliczną piłeczkę :)) widać że masz dużą łazienkę i możesz robić zdjęcia do lustra :)) ja wiem jak to jest gdy trzeba sbie jakoś samej poradzić ze zrobieniem fotki, bo zanim się faceta doprosi to masakra :))

Ale fajny masz brzuszek, taki okrąglutki. Super! Mi może córcia zrobi bo chciałabym mieć pamiątkę. Mojego M to ostatnio nie ma wogóle, Sezon w Zakopanem to jest co robić. Pozdrawiam was i śliczne domki dzidziusiów!

gosiu widać już śliczną piłeczkę :)) widać że masz dużą łazienkę i możesz robić zdjęcia do lustra :)) ja wiem jak to jest gdy trzeba sbie jakoś samej poradzić ze zrobieniem fotki, bo zanim się faceta doprosi to masakra :))

racja, faceta doprosić się o zdjęcie nie da a jak już łaskawie coś zrobi- to brzydkie, tzn takie gdzie wyszło sie grubo ;)
a łazienka, owszem, duza, ale jeszcze nie skończona.
Licze ze jeszczd 2 tyg i sie WPROWADZAMY :-)

reklama
Do góry