reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
koło nas jedna dziewczynka już kolo 10 wołała, że jej niedobrze i glowa ją boli. Matka kazał jej się pod parasolem polozyc. A 10 minut później juz pozwoliła jej grzebac sie w piachu w słońcu, nawet bez czapki. Zamiast dzieciaka zabrać z plaży.

no taka matka to masakra:wściekła/y:
u nas w rodzinie jest tak że każdy uważa na główkę dzieci bo przecież ile się słyszało nawet od nie tylko popatrzenu ale i o udarze słonecznym.....:eek:
i jakimś szoku termicznym czy cosik.... nie wiem dokładnie...
ale wiem że to niebezpieczne.....:crazy:

bezmyślność ludzka nie zna granic. Zamiast zająć się dzieckiem, to niektóre mamuśki patrzą na to, żeby choć z urlopu białe nie wrócić! Toż w takim wieku słońce to zabójstwo! Współczuję tym maleństwom...

Jak już wszystkie zamieszczacie zdjecia to ja tez spróbuje to ja i mój mąż i nasz bruszek 24 tydzień :-). Na krótkim urlopie pod namiotami hihi bańki puszczalismy:-D

Załączniki

• 10072009763.jpg
    10072009763.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 10072009808.jpg
    10072009808.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 78
Dzięki dziewczyny!
Z tym opalaniem to nie było wyjścia bo pod namiotem to cien tylko jak pod drzewkami się schowam, a w słoneczku tylko rano i po południu trochę. Fajnie być w ciąży w lecie i urlop rodzinny zaliczony i mniej rzeczy na siebie. ;-)

reklama
Mary, no czasem zmieniam pościel:-D:sorry:. Ale ta jest w owieczki, też tak weterynaryjnie.... Taka niebieska, płotek i owieczki... Powinno być jedną na zdjęciu widać:-p
Ale z tym obiektem to poleciałaś:cool2::elvis: No chyba że o tą owieczkę bardziej Ci chodziło:-D:-D:-D
Modelka rzeczywiście pierwsza klasa. I ja wypatrywałam łaciatej pościeli, ale zoologiczna koszulka też jest cool ;-)

Do góry