reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Kasiiula, brzusio piekny.
Zaintersowaly mnie twoje ubrania - ta sa ciazwe spodnie? Jesli tak t ogdzie kupilas? I bluzeczka tez sliczna - skad masz?:-)Chyba nie miescisz sie juz w swoje stare ciuchy?

reklama
25 tydzien:

Załączniki

• IMG_4372.jpg
    IMG_4372.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
dziewczyny śliczne brzuszki :) ja może juro mój spróbuje wstawic... Ale macie je fajne mój nie jest największy no ale moze jescze wszystko przede mną :-)

Superaśne te wasze brzuszki. Postanowiłam pochwalić się swoim - 23 tydzień. Tylko nie wiem jak wstawić fotkę.:-( Udało się!!!

Załączniki

• ja.JPG
    ja.JPG
    10,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF9605.jpg
    DSCF9605.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
No to teraz ja - jakoś mam wrażenie, że dziwnie te zdjęcia wyszły - no nic - trudno :-p
24tydzień

Załączniki

• 24b.jpg
    24b.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 24d.jpg
    24d.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 56
  • 24c.jpg
    24c.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 24e.jpg
    24e.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Mary mary , ty oszustko pisałaś kiedyś że masz trochę ciałka!!!!!! Gdzie ono na tych zdjęciach???? Najgrubsze to te Twoje kapcie na trzecim zdjęciu!!!!
buaahahahahhahahhaha :-D:-D:-D
komentarz o kapciach pierwsza klasa...
No ale nie powiesz mi że bmi 25.7 z przed ciąży to nie jest odrobinę za dużo więc schowaj te pochlebstwa bo i tak wiem swoje:-p

Do góry