reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
gratuluje chłopczyków dziewczynki... ja może w środę też się w końcu dowiem :)) śliczne fotki ... takie wyraźne

kolejna wizyta za mna, niestety tym razem bez fotki... za to dowiedzialam sie, ze to DZIEWCZYNKA :) no to chyba wreszcie jakas motywacja, zeby pomyslec nad imieniem :)
pzdr
j.

a co tam pochwale sie jeszcze raz Amelcia 20 tydzien ciazy:happy2:

Załączniki

• Image0414.jpg
    Image0414.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 76
  • Image0413.jpg
    Image0413.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 87
a oto mój brzucholek na urlopie :))

Załączniki

• DSCN1174.jpg
    DSCN1174.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 98
  • DSCN1193.jpg
    DSCN1193.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 102
  • DSCN1203.jpg
    DSCN1203.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 106
  • DSCN1239.jpg
    DSCN1239.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 88
  • DSCN1201.jpg
    DSCN1201.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 111
Niunians wygladasz pierwsza klasa :-):-) Brzunio slabo widac z daleka ale ogolnie superancko :-):-):-)

No to i ja z "malym" spoznieniem dodam fotki brzucholka. Przepraszam za druga fotke, mam nadzieje ze nie przesadzilam z tym biustonoszem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wogole to wydaje mi sie jakby brzusio stanol w miejscu, na poczatku rosnal z dnia na dzien a teraz o wiele wiele wolniej. wszystko idzie w uda i tylek...

Załączniki

• 19 tydzień.jpg
    19 tydzień.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 89
  • 19 tydzien.jpg
    19 tydzien.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 98
a oto mój brzucholek na urlopie :))
pieknie:-)
Niunians wygladasz pierwsza klasa :-):-) Brzunio slabo widac z daleka ale ogolnie superancko :-):-):-)

No to i ja z "malym" spoznieniem dodam fotki brzucholka. Przepraszam za druga fotke, mam nadzieje ze nie przesadzilam z tym biustonoszem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wogole to wydaje mi sie jakby brzusio stanol w miejscu, na poczatku rosnal z dnia na dzien a teraz o wiele wiele wolniej. wszystko idzie w uda i tylek...
Klaudia super brzusio:-)taki ksztaltny:-)

reklama
Do góry