reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

gosiaczek śliczny malusi brzuszek
Bura ty to masz brzuchol :)) chociaż ja mam może troszkę mniejszy :)))a przecież ty masz 2 dzidzie :))
Co do powrotu do formy po porodzie to moja siostra urodziła we wrześniu miała cesarkę i w sumie nie karmiła piersią prawie wogóle teraz jest szczuplejsza niż była przed ciążą. Jak dzieci zaczynają chodzić i trzeba za nimi biegać, niewyspane noce itp to szybko się pozbędziesz brzuszka. Nie mówiąc o tym że jeśli będziesz karmić piersią to nie będziesz mogła prawie nic jeść więc na pewno brzuszek spadnie. Ona stosowała tylko pas wyszczuplający po porodzie i kremy na brzuszek.

reklama
Ja tez wiem z doswiadczenia,ze po porodzie brzuch wyglada jak zapadniete ciasto drozdzowe hehehe
Wtedy bardzo dobre sa majtki lub pas sciagajacy.

SlICZNE BRZUSZKI ;)

Buraaaaa jaki wielki:-p hehe
normalnie śliczny.... taki okrąglutki:-)
nie martw się o piersi... zdążą urosnąć i boleć ;-) heheh
ja już się mojego brzucha nie mogę doczekać....

Nie bylo mnie kilka dni a tu takie cudenka wystawiacie. Sliczne brzusie :-):-) Ja tez postaram sie cos aktualnego zaniedlugo wstawic :)
Bura nie martw sie piersiami, mi od poczatku przybraly od malego A do duzego C i rozstepy tez zagoscily, wiec nie ma co Ci sie spieszyc :)

Ja sobie nie potrafię wyobrazić jak to jest nosić taki wieeelki brzuch pod koniec ciąży :-) Uczucie pewnie takie, jakby się było wielorybem.
A co do piersi, to trochę się boję - jak po pierwszej ciąży miałam nawał, to myślałam, że mi je rozsadzi! A wtedy rosły systematycznie od samego początku (mąż był wniebowzięty!). Miałam nadzieję, że takie już zostaną, a tu z C zrobiło się B :-( Mam nadzieję, że po tej ciąży nie znikną całkiem...

piękne te Wasze brzuszki :-) ja postaram się swój wkleić dziś bądź jutro! mam już na kompie, tylko teraz pozmniejszać zdjęcia muszę, bo są robione w bardzo dużej rozdzielczości

gdzieś była instrukcja, ale nie mogę znaleźć :-( powiedzcie jak wkleić zdjęcie, żeby było widoczne w tym wątku?

reklama
może się udało?

Załączniki

• DSC02973.jpg
    DSC02973.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 110
Do góry