reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

zobacz sobie chyba str 8 jak się nie mylę:tak: tam nie ma nic ;-) ale dziecko jednak na badaniach tych pierwszych (*z 15tyg) 7cm od główki do pupci więc jescze trzeba nóżki doliczyć
a w 18tyg dzidzia miała od główki do pupci 16cm +oczywiście nie wiem ile nóżki:tak:
dlatego wiem że może i brzuszek mi nie rośnie ale dzidzia nappewno:tak::tak::tak:

reklama
KaM widziałam Twój brzuszek i musze napisac ze teraz chyba obecnie mam taki sam albo ciut wiekszy nie umiem sama ocenic...
postaram sie jutro wkleic zdjęcie to same ocenicie....

U mnie tez brzuszka nie ma ma. jak dla mnie to jest malutki bo przed ciaza to bylam plaska jak deska ale ci ktorzy nie wiedza ze jestem w ciazy nic nie podejzewaja. a ci co wiedza to sie pytaja gdzie to dziecko, no przeciez nie na plecach eh nie kazdy sie rozciaga tak szybko.

milencia i tu masz racje moze faktycznie nasze brzuszki powieksza sie troszke pożniej... wieczorem albo jutro dodam w koncu to zdjecie..... ja taz przed ciaza miałam w miare płaski brzuch wiec może to dlatego....

Dzis ;-)

Załączniki

• P6270027bb.jpg
    P6270027bb.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 70
Kevinka śliczny brzuszek, mój jest mniejszy zdecydowanie, a jesteśmy w podobnym okresie ciąży...
troszke sie przeraziłam...

hehe Kevinka no no ... śliczny brzusio....:-D
mojemu jeszcze dużo do takiego brakuje... hehe a jesteśmy w tym samym czsie ciąży...
ja to wyglądam po prostu jakbym się najadła :-p
ale nie martwię się...bo wiem że dzidzia ma rozmiaarki takie jakie powinna mieć...
hehe ciekawe czy dorównam Tobie na koniec ciąży;-)

reklama
A oto moje najnowsze fotki. Zrobione przypadkiem, więc nie najlepszej jakości. I w sumie niewiele widać

Do góry