reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Ja mam termin na 18 listopada i mam troszkę mniejszy... A Twój brzunio jest prześliczny!!! Może to dlatego że tak mało tyję? Macie większe brzuszki niż mój... Ja też chcę większy....

To chyba nie zalezy od tycia, tylko od jakiś takich nieokreślonych predyspozycji.

Ja ważę 56 kg, czyli tyle ile ważę od 3 lat.
Narazie na wadze nic nie przytyłam od kiedy jestem w ciąży.

Zobaczysz Twój brzuszek jeszcze wyskoczy ze zdwojoną szybkością :-)
Mojej koleżance tak mocniej brzuch wyszedł dopiero w 6 miesiącu. :-)

reklama
To chyba nie zalezy od tycia, tylko od jakiś takich nieokreślonych predyspozycji.

Ja ważę 56 kg, czyli tyle ile ważę od 3 lat.
Narazie na wadze nic nie przytyłam od kiedy jestem w ciąży.

Zobaczysz Twój brzuszek jeszcze wyskoczy ze zdwojoną szybkością :-)
Mojej koleżance tak mocniej brzuch wyszedł dopiero w 6 miesiącu. :-)
Różnie z tymi brzuszkami jest :)) ja mam wagę niższą niż z przed ciąży a brzuszek ogromny :)) Nie ważyłam się miesiąc i myślałam że przytyłam parę kilo a tu niespodzianka i jest o 1 kg mniej niż przed ciążą :))

Olica super brzuszek:-)

To i ja sie pokusze aby wstawic swoj:-)zdjecie z wczoraj czyli 15tydz i 5dni:-)

super brzuszki, rzeczywiscie kazdy inny :tak:
ja sie wczoraj wazylam u doktor i waze 53 kilo czyli wyszloby ze przytylam 3 kilo! :szok: tylko ze po mnie wcale tego nie widac bo ja chudzielec jestem. moze ich waga popsuta :-p

ja niestety w pl niebylam,choc na to bardzo liczylam:-(no coz..poczekam do 5 czerwca a wszystkiego sie dowiem:-)mozliwe ze i dowiem sie czy to chlopczyk czy dziewczynka:tak:
najwspanialsze jest to ze jak narazie kazda z nas ma same rewelacyjne wiadomosci:-D:-D:-D

a ja swojego M jakos doprosic sie niemoglam by mi zrobil fotki i sama sobie zrobilam z kamery komputerowej:blink:w porownaniu do waszych zgrabnych brzusiow to ja czuje sie jak wielka ciezarowa:-Dsame zobaczcie:zawstydzona/y:15 tydzien a ja jak by to byl ze 30-ty:szok:

Snapshot_20090525_2.jpg

Snapshot_20090525_8.jpg

moje maleństwo 14tc1d dzisiejsze świeże foto-pierwsze w całej ciąży, chociaż maluszka już wcześniej oglądałam w 7 i 10tc :) tylko jakieś takie odwrócone ;)
całe 9cm naszego szczęścia ;)
następne usg mam 17 czerwca
już się nie mogę doczekać :)

anja daj już spokój. piękny brzusio!!!
jak wszystkie poprzednie...
a mnie dzisiaj od tego siedzenia w domu i non stop mlaskania różnych pyszności, brzuszek wzdęło. i tak jak jeszcze w sobote nikt nic nie widział, tak myślę, jak by ktoś mnie dzisiaj zobaczył, to by już wiedział, że w ciąży jestem;-)

reklama
Do góry