reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Lotka sliczny masz brzusio :tak::tak::tak:

A ja wam powiem ze mialam ochote zrobic sobie zdjecia brzuszka... ale musialabym odciac cala reszte. Zrobilam ostatnio kilka zdjec i poplakalam sie jak je zobaczylam na kompie... wcale nie chce miec takiej pamiatki. Moze nie jestem brzydka ale te 25 kg robi swoje... i nawet po wyretuszowaniu w photoshopie wygladalam jak jedna wielka kluska... wiec zdjecia usunelam... :no: wystarcza mi te ze wczesniejszego okresu :-D:-D

A ja sobie dzis zaszalalam z aparatem :-)
38t 1d czyli 13 dni przed godzina zero :-D

No ślicznie:) to i ja wstawiam swoje:-) termin porodu taki sam jak Twój tj. 22.11, zobaczymy jak będzie w praktyce z tym porodem :-)
37e.jpg

37bb.jpg

dzieki dziewczyny :zawstydzona/y:

a ja to wogole sierota....... koniec ciazy i sie dopiero za sesje zabralam.... i odkrylam zalety statywu i pilota do aparatu...... :no: a gdzie bylam ostatnie miesiace??..... chociaz chyba lepiej pozno niz wcale :-)

no no Madzia zaszalałaś....:-p ja jeden z terminów też mam na 22 (wg OM) a zobacz ze 2 str wstecz różnicę naszych brzuszków:-D

lotka nie martw się ... ja nie mam sesji wogóle... tylko takie luźne focie brzuszka....

no no Madzia zaszalałaś....:-p ja jeden z terminów też mam na 22 (wg OM) a zobacz ze 2 str wstecz różnicę naszych brzuszków:-D

lotka nie martw się ... ja nie mam sesji wogóle... tylko takie luźne focie brzuszka....
a no to fakt, takie "luzne" to i sie u mnie znajda... a to z wycieczki, a to slubne..... wiec conieco mam...
Magda, ja juz do Ciebie pisalam w innym watku przedtem, ze chyba musimy zalozyc fanclub, mijamy podobne terminy z usg i nic.... ciekawe ktora sie sprezy do 22 :-) i brzusio elegancik na tych fotkach :-)

Kamcia najbardziej mnie cieszy po dzisiejszej wizycie że faktycznie brzuszek mi opadł a jeśli chodzi o wielkośc to wszyscy znajomi smieją się że powinnam urodzić już co najmniej 2 tyg. temu:-D ale i tak w porównaniu z innymi dziewczynami nie jest źle bo w pasie "tylko" 110cm:-D

a no to fakt, takie "luzne" to i sie u mnie znajda... a to z wycieczki, a to slubne..... wiec conieco mam...
Magda, ja juz do Ciebie pisalam w innym watku przedtem, ze chyba musimy zalozyc fanclub, mijamy podobne terminy z usg i nic.... ciekawe ktora sie sprezy do 22 :-) i brzusio elegancik na tych fotkach :-)

kurcze to zawody możemy robić:-D ciekawe czy jeszcze któraś ma ten sam termin co My:-)

reklama
Do góry