reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Właśnie, jak to jest z tymi rozstępami?:confused2: Mogą pojawić się po porodzie??:-(
Ja, jak do tej pory mam od dołu piersi takie niteczki:wściekła/y::wściekła/y:..A obwód od dobrego tygodnia 115 cm:-) i nic się nie zmienia..

niestety moga... moja znajoma tak miala i jedna z forumowiczek z ktora pisalam na temat kremow na rozstepy a rodzila w sierpniu. czytalam na innych forach ze wlasnie czesto pojawialy sie po porodzie....:crazy::crazy::crazy: nie ma rady na te cholerstwa

reklama
niestety moga... moja znajoma tak miala i jedna z forumowiczek z ktora pisalam na temat kremow na rozstepy a rodzila w sierpniu. czytalam na innych forach ze wlasnie czesto pojawialy sie po porodzie....:crazy::crazy::crazy: nie ma rady na te cholerstwa
:-:)-(Mam nadzieję, że jednak mi się nie przytrafią..
Bo jak sobie wspomnę te rozstępy kobiet z programu Drzyzgi:no::no:, to normalnie szok..

Ja dopiero po porodzie zobaczyłam ile tak naprawdę mam rozstępów :-( No-scar poszedł w ruch. Mam nadzieję, że będzie jakiś efekt.

Bura!!! Jak się miewasz? Dziewczynki rosną jak na drożdżach mam nadzieję, no i że się wysypiasz :))
ściskam!

a rozstępy nie znikną z dnia na dzień.
a wyczytałam ostatnio, że witamina A+e (taka w kapsułkach) jest dobra. ale nie łykać, a wcierać ten "olejek"...

Bura!!! Jak się miewasz? Dziewczynki rosną jak na drożdżach mam nadzieję, no i że się wysypiasz :))
ściskam!
:-) Oj rosną, rosną! Ostatnio byliśmy na ważeniu i wyszło, że dziewczynki przybrały po 150g w ciągu 2 dni. Pani doktor stwierdziła, że to niemożliwe i że na pewno waga jest zepsuta. Przyniosła inną, ale wynik się potwierdził. Nadrabiamy zaległości :tak:
A co do snu - zapomniałam już jak to jest się wyspać. Na razie mi to nie grozi :sorry:

ściskam!

a rozstępy nie znikną z dnia na dzień.
a wyczytałam ostatnio, że witamina A+e (taka w kapsułkach) jest dobra. ale nie łykać, a wcierać ten "olejek"...
tak witamina A+E jest bardzo dobra tylko skóra się do niej za szybko przyzwyczaja niektóre osoby ją rozgniatają i mieszają ten olejek z balsamem bądz kremem ale jak to potem odstawisz to ... może być nie ciekawie:-(

Wlasnie mi sie przypomnialo, ze najlepszy ponoc na rozstepy jest czysty kolagen. Ale kosztuje bardzo duzo, bo bodajze za 50 ml bylo to ok 500zl...

dziękuję dziewczyny:zawstydzona/y::-)
ja się cieszę że chociaż przodem ten brzuszek wygląda jak taki prawdziwy ciążowy :happy:ale nadal każdy jest w szoku jak mówi o terminie porodu:-p

reklama
Do góry