reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Kamcia ślicznie wyglądasz, figurę trzymasz jak nic:tak: na fotce z przodu widać nawet, że w ciąży jesteś;-):-) A, jesteś tak zgrabna, że w 39 tygodniu wyglądasz jak nie jedna z nas w 25;-):-D

reklama
nie no Kam zaszalalas normalnie!!!! az moj K spytal czy w ciazy jestes? :-D:-D
no jasne że jestem :-D
ale moja dzidzia się tajnie kryje :-p a mogłaby już wyjść csałkowicie na świat...:-)
wiecie wczoraj właśnie byliśmy na pizzy idizewczyna nagle z za lady (polka) pyta mnie który miesiąc... a ja mówię że już 39tc a ona w szkou wyszła z zalady i eksponuje mi swój brzuszek mówiąc że to 7 msc...:tak: a mówi że ja mam mały....
więc podniosłam bluzę do góry a ona szok:szok: i mówi że ona już miała wielki w 4 miechu a że mój to bez porównania....:-Di że nawet ciuchow ciążowych nie potrzebuję...:-p

dawno nikit nic nie pisał..
ale ja właśnie zrobiłam sobie chyba już ostatnie pamiątkowe foty mojego brzuszka...
bo nie mam weny na sesję,....:sorry:(39t2d)
p1080225.jpg
p1080226.jpg
Tak przodem ladnie widac pileczke :o) Ty masz jeszcze pasek??? Ja to moje spodnie z przed ciazy nawt z rozporkiem otwartym mam problemy zalozyc, gniota w brzuszek, a do ciazowych sie tez juz nie mieszcze. Zostaly mi tylko leginsy :o(

a ja wlansi etez szok przezylam mialam 109 a po terminie jakies mysle a zmierze sie a tam 112 cm i do tego rozstepy jakbym urodzila wczesniej to bym ich nie miala wr

Kasiu rozstepy moglyby sie pojawic nawet po porodzie wiec sie nie przejmuj i nie obwiniaj ze to przez to ze jeszcze nie urodzilas... niestety takie juz uroki ciazy... mi wsykakuje drugi przy pepku... cos czuje ze sie posypia lada dzien na calym brzuchu... a w obwodzie ostatnio mialam 116 cm a wczoraj 114cm... hmmm.. dziwne... nie wspominajac ze okolo 2tyg temu mialam 109 :eek:

reklama
Kasiu rozstepy moglyby sie pojawic nawet po porodzie wiec sie nie przejmuj i nie obwiniaj ze to przez to ze jeszcze nie urodzilas... niestety takie juz uroki ciazy... mi wsykakuje drugi przy pepku... cos czuje ze sie posypia lada dzien na calym brzuchu... a w obwodzie ostatnio mialam 116 cm a wczoraj 114cm... hmmm.. dziwne... nie wspominajac ze okolo 2tyg temu mialam 109 :eek:
Właśnie, jak to jest z tymi rozstępami?:confused2: Mogą pojawić się po porodzie??:-(
Ja, jak do tej pory mam od dołu piersi takie niteczki:wściekła/y::wściekła/y:..A obwód od dobrego tygodnia 115 cm:-) i nic się nie zmienia..

Do góry