reklama
MagdaP3011
Fanka BB :)
Dziewczyny brzuszki super
i to ile sie ich wysypało:-)
Madziek Twój w porównaniiu z moim to faktycznie niziutko. A już liczyłam na to że jakoś uda nam się szybciej rozpakować a przy Tobie to ja jeszcze bede chodzić z brzuszkiem cały listopad
Madziek Twój w porównaniiu z moim to faktycznie niziutko. A już liczyłam na to że jakoś uda nam się szybciej rozpakować a przy Tobie to ja jeszcze bede chodzić z brzuszkiem cały listopad

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ajjj sliczne macie te brzuszki... musze zmobilizowac mojego meza wkoncu zeby tez mi cyknal jakies aktualne foto... 

W
wyjatkowaonaa
Gość
Dziś robone;-).Niestety robione telefonem z super beznadziejnym aparatem
.

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziś robone;-).Niestety robione telefonem z super beznadziejnym aparatem.
Ten super beznadziejny aparat jednak nie jest taki beznadziejny bo zrobil ladne zdjecie

Sliczny brzusio!
widze ze i Ciebie dopadaja mini rozstepy na boczkach, czy to tylko odgniaty od spodni? :-( mi od kilku dni zaczynaja wyskakiwac... jestem zszokowana jak szybko te paskudztwa potrafia sie rozprzestrzenic. Mam nadzieje ze nie przejda na brzuch...
W
wyjatkowaonaa
Gość
ehh...:-( No tak rozstępy pojawiły się niedawno znaczy tak z miesiąc temu.
maja ok 1cm.
Moja mama na moje rozstępy - "Kot Cie podrapał?"
Myślę,że już się nie powiększą, bo to już końcówka.:-)
maja ok 1cm.

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ehh...:-( No tak rozstępy pojawiły się niedawno znaczy tak z miesiąc temu.
maja ok 1cm.
heh moja mama za to mowi... ze napewno znikna ale ona takich nie miala... wypowiadajac slowa "nie miala" slysze duzaaa satysfakcje u niej heheh
lubimy sobie dogryzac... niestety ostatnio ma nade mną przewage

Mam nadzieje ze faktycznie sie wiecej nie powieksza... moje tez maja okolo centumetra ale wyraznie widac je tylko po kapieli i gdy mi zimno wiec moze nie bedzie tak zle... wkoncu teraz mamy wiecej krwi niz normalnie wiec jak juz sie wszystko unormuje nie ebdzie ich tak widac ;-)
AniaSm
Fanka BB :)
u mnie rozstępy są tylko na pośladkach ,na szczęście brzuch mi oszczędziły :-),heh moja mama za to mowi... ze napewno znikna ale ona takich nie miala... wypowiadajac slowa "nie miala" slysze duzaaa satysfakcje u niej heheh
lubimy sobie dogryzac... niestety ostatnio ma nade mną przewageale juz niedlugo...
Mam nadzieje ze faktycznie sie wiecej nie powieksza... moje tez maja okolo centumetra ale wyraznie widac je tylko po kapieli i gdy mi zimno wiec moze nie bedzie tak zle... wkoncu teraz mamy wiecej krwi niz normalnie wiec jak juz sie wszystko unormuje nie ebdzie ich tak widac ;-)
moja mam też mi powtarza że nie miała rozstępów w ciąży , z tym że ona twierdzi że w końcu mam po niej jakieś geny więc może tylko na pośladkach się skończy

reklama