reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

no to i ja wrzuce swoje zdjecie, nie udzielam sie tutaj za czesto ale namietnie Was czytam dziewczyny :))))))))))

34 tydzien , termin na 19 listopada :))))) zapomnialam napisac ehhe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny brzuszki super:) i to ile sie ich wysypało:-)
Madziek Twój w porównaniiu z moim to faktycznie niziutko. A już liczyłam na to że jakoś uda nam się szybciej rozpakować a przy Tobie to ja jeszcze bede chodzić z brzuszkiem cały listopad:-D

Dziś robone;-).Niestety robione telefonem z super beznadziejnym aparatem:dry:.

obraz0589.jpg

obraz0584.jpg

000203FB.gif

Dziś robone;-).Niestety robione telefonem z super beznadziejnym aparatem:dry:.

Ten super beznadziejny aparat jednak nie jest taki beznadziejny bo zrobil ladne zdjecie :tak::tak:
Sliczny brzusio!

widze ze i Ciebie dopadaja mini rozstepy na boczkach, czy to tylko odgniaty od spodni? :-( mi od kilku dni zaczynaja wyskakiwac... jestem zszokowana jak szybko te paskudztwa potrafia sie rozprzestrzenic. Mam nadzieje ze nie przejda na brzuch...

ehh...:-( No tak rozstępy pojawiły się niedawno znaczy tak z miesiąc temu.
maja ok 1cm.:zawstydzona/y:
Moja mama na moje rozstępy - "Kot Cie podrapał?":-p

Myślę,że już się nie powiększą, bo to już końcówka.:-)

ehh...:-( No tak rozstępy pojawiły się niedawno znaczy tak z miesiąc temu.
maja ok 1cm.:zawstydzona/y:
Moja mama na moje rozstępy - "Kot Cie podrapał?":-p

Myślę,że już się nie powiększą, bo to już końcówka.:-)

heh moja mama za to mowi... ze napewno znikna ale ona takich nie miala... wypowiadajac slowa "nie miala" slysze duzaaa satysfakcje u niej heheh
lubimy sobie dogryzac... niestety ostatnio ma nade mną przewage :wściekła/y: ale juz niedlugo...

Mam nadzieje ze faktycznie sie wiecej nie powieksza... moje tez maja okolo centumetra ale wyraznie widac je tylko po kapieli i gdy mi zimno wiec moze nie bedzie tak zle... wkoncu teraz mamy wiecej krwi niz normalnie wiec jak juz sie wszystko unormuje nie ebdzie ich tak widac ;-)

heh moja mama za to mowi... ze napewno znikna ale ona takich nie miala... wypowiadajac slowa "nie miala" slysze duzaaa satysfakcje u niej heheh
lubimy sobie dogryzac... niestety ostatnio ma nade mną przewage :wściekła/y: ale juz niedlugo...

Mam nadzieje ze faktycznie sie wiecej nie powieksza... moje tez maja okolo centumetra ale wyraznie widac je tylko po kapieli i gdy mi zimno wiec moze nie bedzie tak zle... wkoncu teraz mamy wiecej krwi niz normalnie wiec jak juz sie wszystko unormuje nie ebdzie ich tak widac ;-)
u mnie rozstępy są tylko na pośladkach ,na szczęście brzuch mi oszczędziły :-),
moja mam też mi powtarza że nie miała rozstępów w ciąży , z tym że ona twierdzi że w końcu mam po niej jakieś geny więc może tylko na pośladkach się skończy :tak:

reklama
Do góry