reklama
A
agamir
Gość
Madziak super brzuszek i widze ze juz masz nisko superosko.
madziek
listopadówka 2009 :)
Nisko? a wiesz jesteś trzecią osobą, która na to mi uwagę zwraca, kuzynka była pierwsza i śmiała się, że może urodzę szybciej niż mi się wydaje, ale zobaczymy;-)
A
agamir
Gość
Ja swojego pierwszego snka tez urodziłam 3 tygodnie wcesiej i tego tez uroodze. Wazne a był skoncZony 36 tydzien tak mowia lekarze z Instytutu Matki i Dziecka.Dzidzius juz sobie poradzi.
madziek
moja kuzynka urodziła 36/37 tydzień i malutki zdrowy, śliczny, teraz duży chłopczyk, jutro kończy roczek:-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Niziutko, niziutko
Strzelam że za 2tyg poród :-)
Sobie daję 3tyg - tak coby mój Ł zdążył z rejsu wrócić ;-)
Kingula82
Fanka BB :)
Mary Mary brzusio wydaje mi sie ze jest bez zmian, ale tak naprawde to ty sama wiesz najlepiej. W tej kolorowej bluzeczce nie bylo za wyraznie widac.
Madziek musze powiedziec ze masz bardzo podobny ksztalt brzucha jak ja. Mi tez wszyscy mowia ze nisko nosze brzuszek. Ale wiecie co mi dzisiaj polozna na ten temat powiedziala? Bo az sie musialam jej zapytac czy to prawda z tymi niskimi brzuszkami. Ona wyjasnila mi ze to zalezy wszystko od budowy ciala matki. Ja jestm dosc "dluga" w brzuszku i dlatego dzidzia lezy nisko. Jak matka ma nie za "dlugi" brzuszek to wtedy dzidzia ma mniej miejsca i wypycha sie u gory.
Agamir fajny brzusio
Madziek musze powiedziec ze masz bardzo podobny ksztalt brzucha jak ja. Mi tez wszyscy mowia ze nisko nosze brzuszek. Ale wiecie co mi dzisiaj polozna na ten temat powiedziala? Bo az sie musialam jej zapytac czy to prawda z tymi niskimi brzuszkami. Ona wyjasnila mi ze to zalezy wszystko od budowy ciala matki. Ja jestm dosc "dluga" w brzuszku i dlatego dzidzia lezy nisko. Jak matka ma nie za "dlugi" brzuszek to wtedy dzidzia ma mniej miejsca i wypycha sie u gory.
Agamir fajny brzusio
madziek
to zobaczę ile prawdy z tym obniżaniem i czy jest to współmierne do długości ciąży;-) ale rękę już spokojnie pod biust wsadzę i czuję kości.
reklama
MagdaP3011
Fanka BB :)
no więc i ja wstawiam swój brzuszek:-)
34 tydzień
34 tydzień