reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Cleo
Nawet się nie przejmuj takim durnym gadaniem.. :sorry:
Mnie dzisiaj pan w taksówce rozbawił (wracałam od lekarza i z zakupami);
"Jak to? Ty w ciaży? ... który miesiąc:shocked2:? Niemożliwe! Taka szczuplutka i prawie brzuszka nie widać!?!:shocked2:"
hahahhahahahahah :-D:-D:-D
Ale mnie koleś rozbawił... Mówię że nie musi mi tu głupot opowiadać... a on na to ze on nie żartuje...
No ale biorac pod uwagę że wiele Irlandek wagę wyjściową ma taką jak ja końcową to tak... "szczuplutka jestem"... :-D:-D:-D

tez uwazam ze powinnas zmienic gina:wściekła/y::wściekła/y: a jesli tak bardzo nie chcesz robic tego przed porodem to idz na jakas konsultacje do innego gina nich zrobi porzadne usg bo przeciez zamartwisz sie tu nam:-:)wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu daj zdjecie brzusia to ocenimy go:tak::tak::tak:

dziewczyny przymusze mojego to zdjecie wstawie :) a jak nie to dzisiaj sama poklikam...
co do ginki to dobra specjalistka, trzy specjalnosci, powazana w srodowisku itp.. wiec mialam do neij zaufanie no i "znamy sie z 10lat" wiec myslalam ze bedzie ok...
poszukam tel. do innej pani gin - zobaczymy moze by mnie jakos wcisnela w kalendarz... gorzej bedzie przekonac mojego abysmy podskoczyli do niej :(

Cleo
Nawet się nie przejmuj takim durnym gadaniem.. :sorry:
Mnie dzisiaj pan w taksówce rozbawił (wracałam od lekarza i z zakupami);
"Jak to? Ty w ciaży? ... który miesiąc:shocked2:? Niemożliwe! Taka szczuplutka i prawie brzuszka nie widać!?!:shocked2:"
hahahhahahahahah :-D:-D:-D
Ale mnie koleś rozbawił... Mówię że nie musi mi tu głupot opowiadać... a on na to ze on nie żartuje...
No ale biorac pod uwagę że wiele Irlandek wagę wyjściową ma taką jak ja końcową to tak... "szczuplutka jestem"... :-D:-D:-D

No a jakbyśmy były grube naprawdę powiedzmy 100 kg to też gadania co niemiara by było, że pewnie tylko żre, że pewnie cukrzyca i dziecko się urodzi grube, że to że tamto...nikt nie zapyta czy wszystko w porządklu tylko sie sugeruje wielkością brzucha, jakby to miała być jakaś wyrocznia.

Nie przejełam się zbytnio bo wiem że mam śliczny brzuszek a w nim mój Skarb :-)który właśnie się rozpycha.

dziewczyny przymusze mojego to zdjecie wstawie :) a jak nie to dzisiaj sama poklikam...
co do ginki to dobra specjalistka, trzy specjalnosci, powazana w srodowisku itp.. wiec mialam do neij zaufanie no i "znamy sie z 10lat" wiec myslalam ze bedzie ok...
poszukam tel. do innej pani gin - zobaczymy moze by mnie jakos wcisnela w kalendarz... gorzej bedzie przekonac mojego abysmy podskoczyli do niej :(

Tu mozesz poszukać (i wystawiać) opini na temat lekarzy....
Portal Medyczny - twojlekarz.pl - Baza lekarzy

ja i Kubuś - z jakimś fochem:-p

Załączniki

• Zdjęcie077.jpg
    Zdjęcie077.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 67
he he jaki sfochany Kubuś, a raczej mamusia :) a i tak ślicznie :)

A to my w 34 tc

Załączniki

• DSC05960.jpg
    DSC05960.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC05951.jpg
    DSC05951.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 66
Gawit, a Twój jaki kształtniutki:tak::-)
Wiecie, ja tak ostatnio się zastanawiałam i ja sobie Was wszystkich bez brzuchów nie wyobrażam:sorry::-)...
Z resztą mój małżon mi ostatnio mówi, ze on ma wrazenie, ze ja zwsze byłam w ciąży, że innej już mnie nie pamięta:eek::eek::eek::cool:

reklama
Do góry