reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Cleo
Nawet się nie przejmuj takim durnym gadaniem..
Mnie dzisiaj pan w taksówce rozbawił (wracałam od lekarza i z zakupami);
"Jak to? Ty w ciaży? ... który miesiąc? Niemożliwe! Taka szczuplutka i prawie brzuszka nie widać!?!"
hahahhahahahahah
Ale mnie koleś rozbawił... Mówię że nie musi mi tu głupot opowiadać... a on na to ze on nie żartuje...
No ale biorac pod uwagę że wiele Irlandek wagę wyjściową ma taką jak ja końcową to tak... "szczuplutka jestem"...
"Jak to? Ty w ciaży? ... który miesiąc? Niemożliwe! Taka szczuplutka i prawie brzuszka nie widać!?!"
hahahhahahahahah
Ale mnie koleś rozbawił... Mówię że nie musi mi tu głupot opowiadać... a on na to ze on nie żartuje...
No ale biorac pod uwagę że wiele Irlandek wagę wyjściową ma taką jak ja końcową to tak... "szczuplutka jestem"...
katarzyna1983
Fanka BB :)
tez uwazam ze powinnas zmienic gina a jesli tak bardzo nie chcesz robic tego przed porodem to idz na jakas konsultacje do innego gina nich zrobi porzadne usg bo przeciez zamartwisz sie tu nam:-wściekła/y:
Kasiu daj zdjecie brzusia to ocenimy go
dziewczyny przymusze mojego to zdjecie wstawie a jak nie to dzisiaj sama poklikam...
co do ginki to dobra specjalistka, trzy specjalnosci, powazana w srodowisku itp.. wiec mialam do neij zaufanie no i "znamy sie z 10lat" wiec myslalam ze bedzie ok...
poszukam tel. do innej pani gin - zobaczymy moze by mnie jakos wcisnela w kalendarz... gorzej bedzie przekonac mojego abysmy podskoczyli do niej
C
Cleo1981
Gość
Cleo
hahahhahahahahah
No a jakbyśmy były grube naprawdę powiedzmy 100 kg to też gadania co niemiara by było, że pewnie tylko żre, że pewnie cukrzyca i dziecko się urodzi grube, że to że tamto...nikt nie zapyta czy wszystko w porządklu tylko sie sugeruje wielkością brzucha, jakby to miała być jakaś wyrocznia.
Nie przejełam się zbytnio bo wiem że mam śliczny brzuszek a w nim mój Skarb :-)który właśnie się rozpycha.
mary__mary
dziewczyny przymusze mojego to zdjecie wstawie a jak nie to dzisiaj sama poklikam...
co do ginki to dobra specjalistka, trzy specjalnosci, powazana w srodowisku itp.. wiec mialam do neij zaufanie no i "znamy sie z 10lat" wiec myslalam ze bedzie ok...
poszukam tel. do innej pani gin - zobaczymy moze by mnie jakos wcisnela w kalendarz... gorzej bedzie przekonac mojego abysmy podskoczyli do niej
Tu mozesz poszukać (i wystawiać) opini na temat lekarzy....
Portal Medyczny - twojlekarz.pl - Baza lekarzy
mamulica
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mamulica ale masz śliczny dużu brzusio.... i ten foszek też Ci pasujeja i Kubuś - z jakimś fochem
mamulica
Gawit, a Twój jaki kształtniutki:-)
Wiecie, ja tak ostatnio się zastanawiałam i ja sobie Was wszystkich bez brzuchów nie wyobrażam:-)...
Z resztą mój małżon mi ostatnio mówi, ze on ma wrazenie, ze ja zwsze byłam w ciąży, że innej już mnie nie pamięta
Wiecie, ja tak ostatnio się zastanawiałam i ja sobie Was wszystkich bez brzuchów nie wyobrażam:-)...
Z resztą mój małżon mi ostatnio mówi, ze on ma wrazenie, ze ja zwsze byłam w ciąży, że innej już mnie nie pamięta
reklama
mary__mary
Moja droga - jesteś niepowtarzalna...ja i Kubuś - z jakimś fochem
ślicznie - cóż tu wiecej mówić? :-)
gawit - z łonem natury w tle zdecydowanie ci do twarzy