reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Ladne brzuszki :)
Ladnie wygladacie :)
Ja tez sie pochwale, ze nie mam ani jednego nowego rozstepu! Na brzuszku zadnych, a na tylku czy udach to stare, z czasow studiow...

Dawno mnie tu niebylo;-)
Mam nadzieje,ze mnie jeszcze pamietacie:sorry:
Wy pieknie wygladacie,sliczne brzuszki,a jakie rozne:tak:male wielkie :-Dsuper
Tydzien temu ja;-)
Pewnie ze pamietamy:tak:
Ladna pileczke nosisz przed soba:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja nie mam ani ćwierć rozstępu i nawet napiętej skóry nie mam:cool2::-)! Z tym że ja już byłam kiedyś wielkogabarytowa, wiec miałam zapas skóry:-D:-D:-D! Jedyny plus moich "przejść wagowych":sorry::-D
Ty popatrz a ja tego faktu nie skojarzyłam :sorry: - tzn też bylam kiedyś naprawdę wielkogabarytowa i też teraz mimo powiekszania się z dnia na dzień nie mam ani pół rozstepa.. :happy:
Przynajmniej tyle dobrego.. ;-)

Ja nie mam ani ćwierć rozstępu i nawet napiętej skóry nie mam:cool2::-)! Z tym że ja już byłam kiedyś wielkogabarytowa, wiec miałam zapas skóry:-D:-D:-D! Jedyny plus moich "przejść wagowych":sorry::-D

No to przynajmniej tyle... bo ja to wygladam jak jedna wielka zebra... ostatnio kupilam sobie bluzke ze wzrokiem zebry... pasuje jak ulał !!!! :wściekła/y: tyle dobrze ze jeszcze na brzuchu nie wyskoczyly ale wole nie zapeszac :dry:

Dawno mnie tu niebylo;-)
Tydzien temu ja;-)

oczywiscie ze pamietamy :-) brzunio bardzo ladny :-)

he he jaki sfochany Kubuś, a raczej mamusia :) a i tak ślicznie :)

A to my w 34 tc
ślicznie wyglądasz z tym brzuszkiem :tak:

Dawno mnie tu niebylo;-)
Tydzien temu ja;-)
nie martw się ...nie zapomniałyśmy o Tobie:no::-D Twój brzusio też super:cool2:

117 :szok: na pewno pobiję własny rekord sprzed 6 lat:cool2:

profil lewy, profil prawy... musze umyć lustro :cool2:

Załączniki

• IMG_3900-l.jpg
    IMG_3900-l.jpg