reklama
R
rouż
Gość
podpisuje siebanana ty chyba nie wiesz jak wygląda słoń i do tego w ciąży ...
bardzo ładnie i zgrabnie wyszłaś na zdjeciach
katarzyna1983
Fanka BB :)
dziewczyny a my z mezem mamy schizy ze cos za maly brzuch mam :| chociaz wagowo przytylam 10kg ale sie zrobil teraz jakos bardziej plaski... na boki sie przelal i spadl troche w dol... a podobno w dol leci dopiero pozniej :|
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
do słonia to i jeszcze brakuje a już nie wsponę ile do słonucy w ciążycykl pod tytulem "SLONINKA W GORACH i piknik pod wodospadem" oraz dlaczego w lustrze jestem szczuplejsza niz na zdjeciach??? w nawiazaniu do rozmowy w watku o wadze w ciazy
śliczna mamusia ze ślicznym brzuszkiem a w tle śliczny widok
dziewczyny a my z mezem mamy schizy ze cos za maly brzuch mam :| chociaz wagowo przytylam 10kg ale sie zrobil teraz jakos bardziej plaski... na boki sie przelal i spadl troche w dol... a podobno w dol leci dopiero pozniej :|
katarzyna nie masz się co przejmować ... moż dzidzia już się ułożyła do wyjścia...
pisałyśmy ostatnio dziewczynami na wątku głównym że już brzusszki opadają....
ajeśli masz wątpliwości że za mały... spójrz kilka stron wstecz i porównaj z moim;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Banana slicznie wygladasz !!!!! i wcale slonia nie przypominasz klamczucha !
katarzyna1983
Fanka BB :)
katarzyna nie masz się co przejmować ... moż dzidzia już się ułożyła do wyjścia...
pisałyśmy ostatnio dziewczynami na wątku głównym że już brzusszki opadają....
ajeśli masz wątpliwości że za mały... spójrz kilka stron wstecz i porównaj z moim;-)
Kam slodki masz brzusio, ale najwazniejsze ze wiesz ze z bobaskiem wszystko ok... a moja gin nie potrafi go ani zwazyc ani zmierzyc... mowi tylko ze wszystko w porzadku... a mnie teraz juz to do szalu doprowadza i chyba jednak pojde do innego gin aby potwierdzic czy wszystko ok zaluje bo moj jest przeciwny a bez niego sie nie rusze bo nie dojade
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dzięuję ...Kam slodki masz brzusio, ale najwazniejsze ze wiesz ze z bobaskiem wszystko ok... a moja gin nie potrafi go ani zwazyc ani zmierzyc... mowi tylko ze wszystko w porzadku... a mnie teraz juz to do szalu doprowadza i chyba jednak pojde do innego gin aby potwierdzic czy wszystko ok zaluje bo moj jest przeciwny a bez niego sie nie rusze bo nie dojade
a jeśli chodzi o Twoją gin....
chodziłaś do niej tyle czasu...a ona tak zawodzi.... może powinnaś na stałę zmienić gina....
nic nie szkodzi że przy końcówce ciąży jest inny,...
ważne żeby umiał i chciał odpowiedzieć na Twoje wątpliwści i pytania dotyczące ciąży i dziecka....
powinnaś zmienić gina jak najszybciej... a tamta niech się ....;-)
Kam slodki masz brzusio, ale najwazniejsze ze wiesz ze z bobaskiem wszystko ok... a moja gin nie potrafi go ani zwazyc ani zmierzyc... mowi tylko ze wszystko w porzadku... a mnie teraz juz to do szalu doprowadza i chyba jednak pojde do innego gin aby potwierdzic czy wszystko ok zaluje bo moj jest przeciwny a bez niego sie nie rusze bo nie dojade
tez uwazam ze powinnas zmienic gina a jesli tak bardzo nie chcesz robic tego przed porodem to idz na jakas konsultacje do innego gina nich zrobi porzadne usg bo przeciez zamartwisz sie tu nam:-wściekła/y:
Kasiu daj zdjecie brzusia to ocenimy go
Banana bardzo ladny ciazowy brzusio masz:-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
i brzuszek czuje sie obniżył ... szykujemy sie do porodu hehe
reklama
C
Cleo1981
Gość
Siedze któregos dnia na przystanku , czekałam na kumpelę i zagaduje mnie nagle babka.Tak na oko 55 lata który to miesiąc ciąży ?wiec jej mówię że 34 tc, że końcówka itp.A ta oczy jak 5 złże co taki mały brzuch??Pani to chyba nie ma wód płodowych i będzie rodzić na sucho!!!tak mnie wkurzyła że odeszłam.
Co Ci ludzie mają jakąś fobię na punkcie wielkości brzucha???Skoro lekarz mówi że jest ok to ok chyba nie??? A że nie obrosłam w tłuszczyk za bardzo to tak kuje te stare baby strasznie, że az muszą krytykować.
Co Ci ludzie mają jakąś fobię na punkcie wielkości brzucha???Skoro lekarz mówi że jest ok to ok chyba nie??? A że nie obrosłam w tłuszczyk za bardzo to tak kuje te stare baby strasznie, że az muszą krytykować.