reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
dziewczyny a może powiecie mi ... do kiedy można zrobić ostatnie usg 3d??
bo mam dylemat gdzie iść do lekarza na ostatnią wizytę...
znaczy do którego... czy zapłacić za 3d żeby choć tą buźkę zobaczyć...
czy nie ma sensu no i iść do normalnego ze zwykłym usg...:confused:

:baffled: napisałam jak jakaś potłuczona.....:baffled:
chodzi mi o to że jak pójdę w 35 tyg badać się na tego paaciorkowca...
to czy będzie jeszcze możliwość że na 3d byłoby widać twarzyczkę dziecka??
czy nie ma sensu iść na 3d tylko na zwykłe...

chyba teraz bardziej zrozumiale napisałam;-)

wklejam moje zdjęcia zz poniedziałku i wtorku czyli 31t1d i 31t2d
p1070857b.jpg
p1070867.jpg

trochę niewyraźnie wyszłam ale słoneczko świeciło po oczach ... i jakoś tak;-):zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
wklejam moje zdjęcia zz poniedziałku i wtorku czyli 31t1d i 31t2d
p1070857b.jpg
p1070867.jpg

trochę niewyraźnie wyszłam ale słoneczko świeciło po oczach ... i jakoś tak;-):zawstydzona/y:

Ka...M jestes dla mnie ewenementem hehe:-)jak mozna miec taki brzuszek w 8miesiacu??nigdy nie widzialam takiego malego:-)a mozesz zrobic zdjecie z boku??Przynajmniej nie bedziesz miec problemu z powrotem do formy po ciazy hehe:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry