reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Ka...M gdzie Ty nosisz to dziecko??? Jestem w szoku:szok: może na plecach?;-) Pokaż nam jeszcze siebie od tyłu;-) U Ciebie w ogóle ciąży nie widać no i wyglądasz bardzo ładnie:tak:
haha najlepiej to jeszcze zrobię od dołu i od góry:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
hiii...

i dziękuję za komplemecik:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż poczerwieniałam toszkę ...
ale uwierz ż już widać powoli mój okrąglejący brzuszek:tak::-D

reklama
mi też wujek dzisiaj powiedział że zaczyna już widać że jestem w ciąży ;-)ale ja to nic leżałam w szpitalu z taką panią która była w 34 tyg przytyła 5 kg i brzucha nie miała wcale :szok:

no faktycznie teraz dopiero zerknęłam na inne... to nic że malutki ale najważniejsze mieści w sobie duzo szcześcia....:-) to najwazniejsze nie wielkość sie liczy

z małym opóźnieniem bo miałam gości...
no ale wklejam zdjęcie z rana... :tak: specjalnie na życzenie bokiem:-D
ale chciałam dodać że jak chce mi się siusiu albo się najem to brzusio jest trochę większy bo dzidzia się wiercii wtedy:-D....
p1070948q.jpg

z małym opóźnieniem bo miałam gości...
no ale wklejam zdjęcie z rana... :tak: specjalnie na życzenie bokiem:-D
ale chciałam dodać że jak chce mi się siusiu albo się najem to brzusio jest trochę większy bo dzidzia się wiercii wtedy:-D....

Kamilko widac brzusio i jest przekochany ale ja i tak nie rozumiem gdzie sie ta dzidzia miesci :-D:tak::-)

musi być widać...:-D czasem jest nieco większy...
ale to nie zawsze... więc jak będę w któryś dzień po całym dniu zmęczona to wtedy widać bardziej...
i zrobię zdjęcie....:-D

reklama
super dziewczynki! prześliczne te brzuszki!

Olica masz urodę Kleopatry, a właściwie to pewnie przez te włoski tak wyglądasz (i to jest komplement jakby co ;-) )bardzo ładnie Ci w czerwonym :-)

mary_mary oj urósł Ci brzuszek! fajowy!

cukiereczku jakie pomysłowe zdjęcie! brzuszek cudo :-)

Ka..M'cia po prostu szok! też sie zastanawiam gdzie Twój brzuszek ? :szok: no jak nic w domu go zostawiłaś :-)
na serio też się zastanawiam gdzie ta Wasza Victoria się podziewa :-) ale jak napisała Helenka - nie wielkość się liczy!

Do góry