reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Śliczne brzuszki dziewczyny :-) Ciąża wam służy :-) Ja ostatnio zmierzyłam swój brzuszek 1,5 tygodnia temu i było 102, a wczoraj wieczorem 112!!! Aż się przeraziłam, że w takim tempie urósł. No teraz to naprawdę jak wieloryb się czuję :-)

mary__mary ślicznie wyglądasz i jaki okazały brzuszek:tak:
Cukiereczek_wwy Ty to masz fajne te swoje fotki, muszę w przyszłym tygodniu też coś pomyśleć i popstrykać, bo jak tak będę odkładać na później, to potem okaże się, że nie zdążyłam;-)

a ja chciałam zrobić fotkę, ale siedzę w domu w wyciągniętych dresach, poplamionej bluzce i jak sobie pomyśle że muszę się przebrać żeby zrobić zdjęcie bo taka się wam nie pokaże to mi się nic nie chce. Ale wkrótce się zmotywuje :))

reklama
Oj Dziewczynki, tych kochanych ciałek coraz więcej;-) I dobrze:tak:
Iza, w razie czego mam taką taśmę do mierzenia odległości 30 metrową:-D
Cukiereczek, jak Ty tak ładnie sobie wymalowałaś?? Chyba nie w lusterku??

Do góry