reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Dzięki dziewczyny, no a mi się wydaje że mój brzuszek jest maleńki w porównaniu z Wami:tak: zauważyłam że brzuszki wyglądają całkiem inaczej w zależności co się ubierze. Jedne bluzeczki maskują nasze brzuszki, inne uwidaczniają. Jeśli chodzi o mnie to tak bardzo cieszę się z tej ciąży że najchętniej pokazywałabym wszystkim dookoła moje brzusio:) Fakt faktem nie przytyłam zupełnie nigdzie prócz tej piłeczki. Bez problemu mieszczę się w swoje jeansy, nawet zamek zapinam do połowy tylko guziczek muszę mieć na gumce:)
Ja też tak spodnie nosze, musze tylko miec dłuższą koszulkę. M twierdzi, że jestem szczuplejsza niz za pierwszym razem:-D.
kochany!
Brzuszek cuuuudny masz!!

reklama
Magda jaki duży :tak: śliczny! Mamy podobne troszku do siebie;-):tak:
to ja z brzusiem:tak:

a tu sam brzusio 27/28 tydz.
śliczne te wszystkie brzuszki :D
az sobie tez musialam zrobic podobna fotke :)
oto ja w 26tc (jutro mamy 100-dniowke) :)
pzdr
asia

rany te też śliczne!

Wiecie każdy nasz brzuszek jest wyjątkowy , bo ma wyjątkowego mieszkańca :-)

Ale się dziś napatrzyłam!!Wszystkie wyglądacie siuper:tak: Magda, z Ciebie to chudzielec prawdziwy:) Ale chyba też wysoka jesteś? Kasiula, wstaw swój brzuszek, porównamy nasze jednoterminowe:-)

reklama
Do góry