zgadzam sie z dziewczynami brzusio nie za duży ale najwazniejsze ze malenstwo dobrze sie rozwija.... za to biust masz pokazny, w porównaniu do mojego.... mnie sie wydaje ze brzuszek mam nawet nawet ale co sie dzieje z biustem :-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
biust to ja zawsze miałam pokaźny to było moje jedyne utrapienie... ehhhhkoniec pocieszania, cza spojrzeć prawdziew w oczy... widać, że jesteś w ciąży na pierwszy rzut oka...na biust
biuścik to masz typowo ciążowy ;-)
od ok 5 lat mam miseczkę D no teraz to DD no i rozstępy mam straszne od zawsze....
a brzuszek... myśle że jeszcze urośnie :-)
i racja że najważniejsze jest to aby dzidzia była zdrowa i rozijała się prawidłowo
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ka...M faktycznie brzusi masz malutki ale skoro malenstwo sie dobrze rozwija to wszystko w porzadku...poza tym z dnia na dzien moze Cie wywalic wiec ciesz sie malutkim brzusiem:-)ja na pazierniku albo wrzesniu widzialam ostatnio zdjecie dziewczyny ktora miala jeszcze mniejszy brzusio niz ty!!
To mozna miec jeszcze mniejszy?
Kam kochana poprostu nie wierze w to jaki masz malutki brzusio... przynajmniej rozstepow nie bedziesz miec, chyba ze Cie jeszcze wywali masakrycznie szybko. ;-) a ja myslalam ze mam maly brzuszek hehe
_Roszpunka_
no własnie jak mi wyskoczy teraz taki ogromniasty to dopiero będę miała rozstępyTo mozna miec jeszcze mniejszy?
Kam kochana poprostu nie wierze w to jaki masz malutki brzusio... przynajmniej rozstepow nie bedziesz miec, chyba ze Cie jeszcze wywali masakrycznie szybko. ;-) a ja myslalam ze mam maly brzuszek hehe
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
eeee bo wy to nie wiecie a moze ona ma taki biust ze brzuch przy nim wydaje sie malutki hehehhe;-);-);-);-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
eeee bo wy to nie wiecie a moze ona ma taki biust ze brzuch przy nim wydaje sie malutki hehehhe;-);-);-);-)
hehe albo dzidzia zamiast w brzuszku to zamieszkuje pod cycuszkami :-):-):-)
_Roszpunka_
:-d:-d:-d:-d:-d
luandzia1
Entuzjast(k)a
reklama
mamulica
Fanka BB :)
Luandzia mnie zatkało. W którym jesteś tygodniu Wyglądasz bosko, ale czy Ty oby na pewno na listopad, kochana??? Chyba przebiłaś KaM