reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsze wakacje...

reklama
ANUSIA - poprawilam Ci te linki ;-)
Dzieki kochana za namiary - bardzo fajnie to wyglada.....szkoda ze na stronie nie ma cen...moze zdradzisz jak to wygladalo w ubieglym roku?
My mamy jakies kwatery gdzie jezdza znajomi mojego M od kilku lat i mielismy zgrac sie z nimi na jeden termin.....Ale jak nie wypali, albo jak nie bedzie miejsca to sie zorientujemy w powyzszych :-)

Aneta,
w ubiegłym roku w Antoninie za "apartament" płaciłam 210 zł. Apartament to jednak duże słowo. Pokój na dole i drugi po stromych schodach na górze, na poddaszu. Są tam i normalne pokoje, ale cen nie znam.
Bardziej mi się podobało jednak w Brzozowym Dworku. Tam płaciliśmy 50 zł od osoby. Mieliśmy ładny pokój na parterze. Co prawda trochę dalej do plaży, ale za to sympatyczna właścicielka, piękny teren wokół pensjonatu i dobrze tam gotują:-)
Generalnie Dębki to taka miejscowość rodzinna, w zasadzie sami ludzie z dziećmi, nie ma głośnej młodzieży a plaża przepiękna. Jak zdecyduję się pojechać w tym roku nad polskie morze to na pewno tam.

A to linka do naszej Turcji. Mam nadzieję, że teraz mi się uda dobrze wkleić.
www.scanholiday.pl/html/10961091.php3

a ja nie wiedzialam ze taki watek istnieje:szok:czytam i czytam a tu data z tamtego roku...przespalam go czy co?jak juz wiecie my chowacja i tez wam wkleje linka po chorwacku ale i aprtament nasz widac i okolice...
jezeli chodzi o ceny to za apartamenta n 6 osob doroslych bo za maluchy nie placimy wychodzi 87 yrkow za noc a 14 nocy zarezerwowalismy 3 sypialnie,kuchnia .lazienka ,taras i plaza pod nosem widac na fotkach bo to stronka wlasnie tego apartamentu

Bile zidine - apartmani

szminka piekne widoki!!!! a czym jedziecie ? byliscie juz w tym miejscu czy cos nowego wynalezliscie?
i jak czysciutko :tak:
jakby byl jeszcze piasek to zyc nie umierac ...

majkam jedziemy autem:tak:ufff 1600km nie wiem jak emilcia da rade:confused:a tutaj jeszcze nie bylismy kumpel z biura podrozy nam doradzil i mysle ze bedzie ok patrzac na fotki to idealnie dla maluchow plaza troszke cienia,laweczka blisko hotel:tak:tam gdzie predzej jezdzilismy duzo pieknych dzikich plaz ale to raczej nie teraz nie z dzidzia...aaa piasek to malo gdzie w chorwacji a czysto jest i to nawet bardzo,same pozytywy moge o tym kraju...

Żyję już wyjazdem:tak:. Jeszcze jak oglądnęłam zdjęcia wklejone przez Madziallenkę to nakręciłam się jeszcze bardziej. Mam cały czas problem co z jedzeniem dla małej, chyba będę musiała wszystko dla niej zabrać. Po drugie mam za dużą spacerówkę, chyba będę musiała nabyć coś mniejszego. Właśnie jak to jest z tymi wózkami w samolotach, któraś z koleżanek wie? Po trzecie zastanawiam się jak przeżyjemy podróż. Dwie godziny przed wylotem mamy być na lotnisku, potem trzy godziny lotu i jeszcze półtorej godziny dojazd z lotniska do hotelu. To około 7 godzin, zupełnie nie wiem jak Alicja to zniesie, jak będzie się zachowywała w samolocie... Milion pytań mi się nasuwa...

reklama
Do góry