reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwsze wakacje...

mktosia no fajne jaja:tak::tak::-Dja nie chce kupki po plazy zbuierac:no:a kumpele mi mowily co sie martwisz dzieciaczki podczas zabawy w wodzie nie robia kupek:szok::rofl2:

reklama
czesc laseczki...bylyscie moze w TUNEZJI ????!!!

czy to prawda ze jak sie ma wykupiona wycieczke z hotelem to nie trzeba wizy:confused:

reklama
wlasnie sprawdzalam stare posty i widze anetka wlasnie ze ty hania i niczka mowily o tunezji

tak anetka ale ja jade ze szwecji tu nikt wizy nie potrzebuje poza mna:sorry2:...w zbiurze nic nie zalatwiaja :no:...
przeczytalam na stronach msz ze wiza niby wymagana i sie czeka do 21 dni...a ja chce jechac w ten piatek ;-):sorry2:..a z kolei na stronach poslkich turist-info i na forach mowia ze jak sie ma zarezerwowany hotel to wize wbijaja na granicy bez sprawdzania... wychodzi wycieczka ludzi z samolotu i pieczatkuja paszporty jak leci be zbednych utrudnien...
no to ja miedzy tymi szfedami jakos sie tez upchne :blink:...mam nadzieje bo juz klamka zapadla

takze od piatku mnie nie ma!!!!

co wiecie o pogodzie o tej porze roku?
wyglada na to ze bedzie cieplutko ale nie goraco 20 stopni...czyli rewelka...zadnego ukrywania przed sloncem i placzacych spoconych dzieci...ostatnie nasze wczasy w tajlandii w35 stopniowym suchym upale wspominam ciezko... ukrywanie sie w klimie

wiec mam nadzieje na morska bryze w tej tunezji ...juhuuuuu

niech zyja wakacje:-)
IDE SIE PAKOWAC :-p

musze se teraz przemyslec...jaki wozek brac i cala reszte
PIERWSZE WAKACJE Z DWUJKA MALYCH DZIECI!!! MATKO JEDYNA :szok::szok::szok:

Do góry