mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiecie co Purchawko mam obawy, że ten artykuł sponsorowany jest:-( Przynajmniej tak wygląda:-( Jak to możliwe że najpierw te same foteliki przechodzą przez crash testy i dostaja tyle samo punktów a później jakas inna firma przeprowadza testy i okazuję się, że wyniki są zupełnie inne. Jak na moje oko to naciągane jest!
Tak, wiem ale zdziwiło mnie że np key czy recaro tak słabo wypadły, foteliki od zawsze dobrze w testach wypadały Dlatego jak dla mnie to podejrzane jest.
A naciąganie mogło polegać na promowaniu jednej czy dwóch firm w celu pozbycia się konkurencji. Może z konkurencyjnych firm lepiej się sprzedawały foteliki;-) O to mi chodzi:-)
Marta sa testy i TESTY ... i jesli juz ktos sie za to bierze na powaznie to raczej nie pozwala sobie na sponsoring tego typu !! poza tym to ci tez napisala purchawka - maxi cosi czy besafe nie maja raczej problemow ze sprzedaza zeby musiec sponsorowac sobie badania ... ja raczej biore to sobie do serca ... z reszta moj maz przeczytal tez ten artykul i stwierdzil ze bezdyskusyjnie bierzemy maxi-cosi tobi !!