Purchawka
Mama Lolka :-)
ja w sklepie przygladalam sie tym maxi-cosi tobi i bardzo mi sie spodobaly !! zwlaszcza jakosc materialu /niestety nie kazdy jest przyjemny w dotyku no ale u nas te foteliki byly po prawie 1000 zl ... oplacalo by sie wziac je na allegro !!
u mnie na pierwszym miejscu jest chyba ten model /4 pkt w testach/
Fotelik MAXI COSI TOBI mix kolor + GRATISY W-wa (1030053145) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ten chicko /3 pkt w testach/
Chicco Key 1 Fotelik 9-18 kg OD RĘKI ***W-wa (1029081691) - Aukcje internetowe Allegro
i powaznie zastanawiam sie nad takim:
STM Recaro Starlight 6xKOLOR Gratisy W-wa od reki (1022426676) - Aukcje internetowe Allegro
no to teraz czekam na wasze opinie
A mowilam, ze warto przeczytac test. W Chicco key 1 złamało się siedzisko podczas testu ;/ Tutaj testowali recaro polaric za 1100 zl i wypadł w czasie testu z zaczepu isofix i jak dla mnie recaro jest skreślone... wiec z tej trojcy to tylko TOBI daje rade ( w tescie chwalony)
Cytuje opis TOBI
"Wprawdzie TOBI wymaga do zamontowanie długiego pasa, za to na tylniej kanapie stoi bardzo stabilnie. Ochrona głowy, szyi i klatki piersowej jest dobra. Dzięki pasom działającym jak szelki ciało manekina prawie wcale nie wychyla się do przodu"
Ostatnia edycja: