My jeszcze raz dziękujmy Cudna Aniu za płytke - Majula ją uwielbia, tak samo jak i moi siostrzeńcy!
Ines ślimak super - ale Mariczka ma już sprzętów, jak Wy to wszystko mieścicie?
Agutko te same buciki mamy w planach!
Maja dostanie na urodziny od siostry U. fotelik samochodowy, no i jestem załamana, i tak chcieliśmy jej kupić, więc powinnam się cieszyć, ale sie wkurzam. Bo podobno ten fotelik jest taki że póżniej można miec samo siedzisko. No i z tego co sie domyślam to bedzie cos takiego jak na zdjęciu. Ma ktoś może z Was taki? w nim chyba nie ma regulacji do pozycji półleżacej, normalnie jestem wściekła - bo i tak miałam pieniądze odłożone na fotelik i kupiłabym taki jak ma większość z Was. Ja chyba normalnie powiem siostrze U. o co chodzi i może wymienią w sklepie na inny model - co myślicie?
a może w tych Waszych też tak jest że może późnej byc siedzisko?
wydaje mi sie ze dobrym pomyslem jest powiedzenie siostrze o co chodzi.
My jakis miesiac temu kupilismy fotelik maxi cosi priori i w nim jest regulacja od pozycji pol-lezacej do siedzacej, a jesli chodzi o ten co pokazalas to w takich modelach takiej regulacji zwykle nie ma...poza tym zapewne bedzie to fotelik 9-36 kg a to jest dosc duza rozbieznosc wagowa...poza tym gdzies czytalam ze jak dziecko dorasta juz do tego siedziska to jest ono dla niego za male...
Mielismy dzisiaj wyjechac ale rodzinka nam sie na glowe zwalila...Oliwka dostala bardzo fajna zabawke do nauki chodzenia
a wyglada to tak: