reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Cudek ja też bardzo chciałam prosić o przesłanie tej muzyczki, troszke mi głupio bo już się nas (chetnych) sporo nazbierało:zawstydzona/y: więc może jednak zapłacę za płytki i wysyłkę. To i tak wyjdzie mnie dużo taniej niż oryginały;-). W razie czego nie krepuj się i wal smiało z ceną;-):tak::-)

reklama
Aniu fajowa ta książeczka:tak: - ale myślałam że ona prezentem na roczek byc miała! też bym Majeli taką zamówiła, ale myślę sobie że może za rok, ze za mała jest!
DZiku no bo ona jest prezentem na roczek:tak:dotarła w tempie ekspresowym więc nie chciałam czekać z "daniem"Przemkowi. My wogóle dużo książek mu czytamy więc myślę że nie jest za mały na taki prezent choć tak naprawdę dopiero za jakieś 3-4 lata będzie sam mógł się nią tu i tam pochwalić;-):-)

Aniu ja próbowałam też czytać Pati książeczki,ale zabierała mi i bawiła się nimi.Jeśli ma sztywne i grubsze kartki to "przezyje" gazetki reklamowe są już w strzępach.

a to Ty Anno po to kupiłas Przemowi tą książeczkę , żeby się nią chwalił, to Ty taka jesteś :szok:- żeby było że niewiadomo jaką cudowną Matką jesteś :-D:-D:-D;-)/bo pewnie jesteś:baffled::eek:;-)/
ja też czytam Majuli książeczki, kładę ją wieczorem do łóżeczka i czytam w niewielkiej lecz bezpiecznej odległości, bo też strzępki by były jak u Ciebie z Pati Mija!:tak:

a to Ty Anno po to kupiłas Przemowi tą książeczkę , żeby się nią chwalił, to Ty taka jesteś :szok:- żeby było że niewiadomo jaką cudowną Matką jesteś :-D:-D:-D;-)/bo pewnie jesteś:baffled::eek:;-)/
Dziczku tylko i wyłącznie po to ją kupiłam:tak::-D;-):-)
a tak serio to chciałam żeby miał jakąś wyjątkową pamiątkę z roczku od nas i uznałam,że to jest to (póki co, bo może jeszcze na coś wpadnę),
A co do prezentów od innych (trochę niegrzecznie może) ale poproszę wszystkich o kasę,każdy da tyle ile chce,a my za to kupimy sami rowerek,chuśtawkę itd.
W końcu jako "cudowna matka" jak pisze Dzik,sama wiem co dla mojego syncia the best jest:-)

Książeczka jest super!

Ostatnio widziałam też fajne zabawki edukacyjne z Fisher Price,niestety nie znalazłam ich na allegro, a była to taka jakby ośmiornica, wkładało się do środka piłeczki i ona sie kreciła, migała i grała, a druga zabawka to taki samochodzik-wywrotka, jak się nacisnelo przycisk to sam jechał i grał i wysypywał klocki z przyczepy, podobały mi się.

Ostatnio zaczęłma się powaznie zastanawiac nad tym, czy nie kupić Michałkowi na roczek spacerówki (zabawki przecież dostanie od dziadków i chrzestnych), bo na razie jeździmy naszym wózkiem dwufunkcynym (głeboko-spacerowym) i wkurza mnie bo dużo miejsca zajmuje w samochodzie i ogólnie jest duży, za duży...
Poważnie zastanawiamy się nad tą:

WÓZEK SPACEROWY CHICCO ct 04 EXTREME (227115687) - Aukcje internetowe Allegro

Można ją trafić 50 zł taniej w sklepie.
Widziałam tez bardzo fajną, podobna do tej, ale "zabijcie mnie", niestety nie pamietam ani nazwy ani firmy :(

Nika co do spacerówki to własnie taka CHICCO ma moja sąsiadka i jest bardzo zadowolona:-D My też chcielismy ja kupić ale po złożeniu ma 114cm i byłby problem z zapakowaniem jej do auta moich rodziców, (mają Skodę Fabię)
A w sumie z takiego prezentu Michałek pewnie tez bedzie zadowolony:-)

reklama
Lucy79 dzieki za info o tej spacerówce, też sie spotkałam z bardzo pozytywnymi opiniami na jej temat, dobrze że napisałaś o tym wymiarze ... musze sprawdzić i wszystko dokładnie wymierzyć.

Do góry