reklama
M
mamamarcela
Gość
Witaj Alicjo!!
edi
mamusia Wojtusia
Alicji witaj;-)
strasznie dużo fajnych rzeczy Mija zaproponowała na urodzinki.Ja to jeszcze nie wiem co kupić,zabawek ma tyle,że niebawem trzeba będzie je trzymać we wszystkich pokojach.Od moich rodziców dostał juz rowerek i jest zachwyconyMyślę tak na początek o tej książęczce i chyba muszę się pospieszyć bo za 2 tygodnie mój szkrab kończy roczek;-)
strasznie dużo fajnych rzeczy Mija zaproponowała na urodzinki.Ja to jeszcze nie wiem co kupić,zabawek ma tyle,że niebawem trzeba będzie je trzymać we wszystkich pokojach.Od moich rodziców dostał juz rowerek i jest zachwyconyMyślę tak na początek o tej książęczce i chyba muszę się pospieszyć bo za 2 tygodnie mój szkrab kończy roczek;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,fajny pomysl z ta plyta. Zuzia ma kilka "przebojow" z MiniMini i tez Jej sie baaaaardzo podobaja. Mamusi zreszta tez.
Na allegro znalazlam kilka sztuk tych plyt. Sa to CD,ale z video,ktore mozna odtwarzac na kompie.
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Na allegro znalazlam kilka sztuk tych plyt. Sa to CD,ale z video,ktore mozna odtwarzac na kompie.
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,nom,niestety,plyty sa strasznie drogie. :-( Ale w sumie tu sa 3 sztuki w opakowaniu,wiec mysle,ze,chyba,az tak tragicznie nie wychodzi,hm... ;-)
witam mamusie roczniaków mam te same dylematy co Wy nie wiem co podac na roczek ale nawet nie wiem z czego zrobic napis urodzinowy happy birthday no pustka w głowie totalna a co do zabawek fisher price to uhttp://www.edziecko.pl/zakupy/1,79385,4360094.html
reklama
* Elmo i Wielki Ptak mogą otruć twoje dziecko (Reuters) Elmo i Wielki Ptak mogą otruć twoje dziecko (Reuters) SERWISY * Zabawki Feralne zabawki trafiły do hurtowni i sklepów m.in. w USA, Meksyku, Kanadzie i Wielkiej Brytanii w maju. Były przeznaczone dla dzieci w wieku przedszkolnym. Ci, którzy już je kupili, będą mogli dokonać zwrotów. W Polsce raczej nie ma powodów do obaw. Szkodliwych zabawek nie było w naszych sklepach, ale mogą być sprzedawane w sieci. Katarzyna Tsigie z Mattel Poland powiedziała, że skażone zabawki Fisher-Price nie były oficjalnie dystrybuowane w Polsce. Tsigie zaznaczyła jednak, że firma zdaje sobie sprawę, iż wycofywane zabawki mogą być sprzedawane w Polsce przez osoby prywatne za pośrednictwem internetu. Mattel Poland zapowiedział, że poprosi administratorów portali aukcyjnych o usunięcie aukcji, na których oferowane są wadliwe zabawki. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta zapowiedział monitoring internetowych aukcji. Ołów jest toksyczny i może być groźny dla dzieci, w których ręce dostałyby się zabawki. Dlatego amerykański urząd ochrony konsumenta ostrzega rodziców i radzi im, aby sprawdzili zabawki, a w razie niepewności skonsultowali się z przedstawicielem Fisher Price'a. Fisher Price jest częścią międzynarodowej korporacji Mattel, producenta lalek Barbie, samochodzików Matchbox oraz gry Scrabble. Do tej pory problemy z chińskimi produktami miały raczej mniejsze firmy. Toksyczne substancje znaleziono wcześniej w pochodzących z Chin paście do zębów, karmie dla zwierząt oraz w syropie na kaszel. Nie wpływa to jednak na spadek obrotów w handlu z tym krajem. W czwartek chiński minister handlu Bo Xilai zapewnił, że jego kraj "przywiązuje wielką wagę do jakości i bezpieczeństwa swoich produktów" oraz powiedział, że "ponad 99 procent eksportowanych przez Chiny produktów jest bezpiecznych". Pełna lista szkodliwych zabawek znajduje się na stronie firmy Mattel Firma ogłosiła, że już rozpoczęła wycofywanie produktów ze sklepowych półek oraz że zamierza wstrzymać dostawę wadliwych produktów. wstawiłam Wam tekst bo cos link sie nie otwiera
Podziel się: