reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Cudku ja poproszę
obiecałam więc wklejam, to dwie strony (wg mnie najważniejsze);-)
oczywiście nazwisko w książce jest w całości, a ta "rysa" to oczywiście efekt sklejania strony po fascynacji nią Przemcia
obiecałam więc wklejam, to dwie strony (wg mnie najważniejsze);-)
oczywiście nazwisko w książce jest w całości, a ta "rysa" to oczywiście efekt sklejania strony po fascynacji nią Przemcia
Aniu książeczka jest na pewno super, ta jedna strona już mnie przekonuje.
Podaję swojego maila Ank23@interia.pl Ania napisz adres prześlę Ci płytkę , mamy też Baby Lilly. Dziś nagramy i wyślę jutro...lecę bo Natalka woła:Aniaaa
Podaję swojego maila Ank23@interia.pl Ania napisz adres prześlę Ci płytkę , mamy też Baby Lilly. Dziś nagramy i wyślę jutro...lecę bo Natalka woła:Aniaaa
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ok, wysłałam adres na maila.Poproszę o napisanie formy zapłaty za płytki.
dzikidzik
mamula MAJULI
Aniu fajowa ta książeczka - ale myślałam że ona prezentem na roczek byc miała! też bym Majeli taką zamówiła, ale myślę sobie że może za rok, ze za mała jest!
mam zamiar zamówić taką bratu mojego U. na ślub w wersji z Kamasutrą
Cudku ja też bym miała ochotę na te płytki? pisz jak z tą zapłatą!
dziś zamówiłam jadalne foto na tort, a raczej 2 bo u nas 2 imprezki! mają one wyglądać tak
mam zamiar zamówić taką bratu mojego U. na ślub w wersji z Kamasutrą
Cudku ja też bym miała ochotę na te płytki? pisz jak z tą zapłatą!
dziś zamówiłam jadalne foto na tort, a raczej 2 bo u nas 2 imprezki! mają one wyglądać tak
Mija jakie ceny??Napisz adres na maila to Wam również podeślemy...my tu prawie jak rodzina hiahiahaiha;-) Aniu jutro wyślę płytkę dziś niestety nie miałam kiedy iść na pocztę ale jutra to już na 100%. Natalka zasypia przy nich błyskawicznie, dziś sprawdziłamDZIAŁA!!!!
reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Dzikidziku ona są zjadliwe z tego co pamiętam.Jak one są dostarczane żeby się nie popsuły? Są takie książeczki z kamasutrą??
Mija tu linka dla Ciebie http://www.ksiazkidladzieci.efuturo.pl/ALLEGRO/kamasutra.htm
a te jadalne fotki to normalnie jako list idą, ale pewnie w jakiejś tekturce! mam nadzieję
Aniu Ty to masz wielkie serducho! dzięki!
Podziel się: