reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
reklama
Cudku ja poproszę:tak:
obiecałam więc wklejam, to dwie strony (wg mnie najważniejsze);-):-D
oczywiście nazwisko w książce jest w całości, a ta "rysa" to oczywiście efekt sklejania strony po fascynacji nią Przemcia

Aniu książeczka jest na pewno super, ta jedna strona już mnie przekonuje:).
Podaję swojego maila Ank23@interia.pl Ania napisz adres prześlę Ci płytkę , mamy też Baby Lilly. Dziś nagramy i wyślę jutro...lecę bo Natalka woła:Aniaaa:-D

Aniu fajowa ta książeczka:tak: - ale myślałam że ona prezentem na roczek byc miała! też bym Majeli taką zamówiła, ale myślę sobie że może za rok, ze za mała jest!
mam zamiar zamówić taką bratu mojego U. na ślub w wersji z Kamasutrą:-D
Cudku ja też bym miała ochotę na te płytki?:zawstydzona/y: pisz jak z tą zapłatą!:happy2:
dziś zamówiłam jadalne foto na tort, a raczej 2 bo u nas 2 imprezki! mają one wyglądać tak

Dzikidziku ona są zjadliwe z tego co pamiętam.Jak one są dostarczane żeby się nie popsuły?:szok::eek::baffled: Są takie książeczki z kamasutrą??:szok:
Cudku ja też ewentualnie bym prosiła o ceny płytek.

Mija jakie ceny??Napisz adres na maila to Wam również podeślemy...my tu prawie jak rodzina hiahiahaiha;-) Aniu jutro wyślę płytkę dziś niestety nie miałam kiedy iść na pocztę ale jutra to już na 100%. Natalka zasypia przy nich błyskawicznie, dziś sprawdziłam:tak:DZIAŁA!!!!

DZiku nic nie chcę za płytki!!!!!!!!!!! prezent dla Maluchów, żeby spały spokojnie. Proszę o adresy jutro wysyłam.:-)

reklama
Do góry