reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Dziewczyny, z tego co pamietam to mamy dzis pierwszego ROCZNIACZKA - Szymonka od Mamaoska. Ale Jego mamusia chyba nie podala nam mailika? Czy jestem gapa ;-):zawstydzona/y::confused:
Tak czy inaczej...
SZYMONKU,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJ
PIERWSZYCH W ZYCIU URODZINEK!!! :-)

reklama
Cudek bardzo bardzo dzię kujemy z Patrycją.Płytka przyszła jest super.Obejrzałyśmy wszystkie"teledyski".Dziękujemy:-):-D:happy2::rofl2::laugh2:

Mju ale jestem!!!! Ja nawt nie byłam pewna czy jeszcze mnie ktoś pamięta!!:rofl2:
Muszę się poprawić:baffled::sorry2:;-)

A to pierwsze zdjęcie z Urodzinek!! I Szymka torcik!! Ale smakowity:-p:-p:-p

1urodzinkiszymka7qm2.jpg

A ten torcik to pycha!!!!

1urodzinkiszymka8fp7.jpg

No to dmucham z mamusią!

1urodzinkiszymka9dz6.jpg

Chwilka relaksu!!

1urodzinkiszymka14im2.jpg

my.php

SZYMUŚ jest śliczny:tak: , bardzo urodziwy chłopczyk :tak::-) cudne ma oczka , no i podobny do mamusi :tak::-)
Torcik urodzinowy bardzo smakowicie wygląda :-) mniam mniam..:-)

Super są zdjęcia z roczku Szymonka:-) jakie śliczne ma włoski nasz pierwszy solenizant:tak::tak:. A torcik wyglada tak smakowicie, ze aż mi ślinka cieknie mnnniammmm....

A my cały czas kombinujemy jak zrobić nasze roczkowe przyjęcie. Nie wiem czy już wam pisałam. Mszę mamy 7.10 Oliwia ma roczek 1.10 ale impreza bedzie wtedy kiedy msza i na pewno w knajpie bo bedzie az 25 osob!!:szok::szok: Teraz tylko myślimy jak wszystko zorganizować bo msza jest na 16.00 więc wypadałoby jakis obiad przed a po kawe:crazy::crazy: sama nie wiem....

reklama
Szymuś śliczny chłopczyk, jak laleczka. No i cała mamusia:tak:
Imprezka urodzinowa chyba udana, torcik wygląda smakowicie mniam

Do góry