reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

cocca :tak: mysle ze przesuniecie imprezy bedzie dobrym pomyslem tak aby mama mogla w tym uczestniczyc :tak: to my tak samo ustalalismy chrzciny Kuby tak, aby tesciowa byla po operacji i zeby mogla z nami tam byc. Wiem ze dla niej takie chwile sa wazne i wiem tez ze sprawilismy jej tym przyjemnosc :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny!!! Macie rację ustaliłam z mężem, że tydzień po powrocie mamy ze szpitala, zaprosimy moje siostry na kawę i torta. Oczywiście powstał problem, że jego rodzice i siostra nie przyjadą, ale mam to gdzieś, moja mama nie czuje się ww ich towarzystwie swobodnie a ona też ma sie zrelaksować... Mam nadzieję, że nie będzie zgrzytu z tego powodu.

cocca ja najczesciej zapraszam osobno moja rodzine i osobno rodzine meza na imprezy okolicznosciowe ktore robie u nas w domu :tak: oni tez nie czuja sie dobrze w swoim wzajemnym towarzystwie. Roznica wieku i pokoleniowa. A zreszta moja rodzina jest rozbita a wiec tym bardziej musze osobno zapraszac moja mama z partnerem i z dziadkami, osobo tate z babcia i osobno tesciow ze szwagierkami ktorym nie miesci sie w glowie cos takiego jak "rozstanie po slubie czy rozwód"

a wiec urodzinki u nas bardzo sie udaly, menu bylo nastepujace:
szaszlyki z kurczakiem i cukiniom + bagietka z maslem czosnkowym z pieca, potem tort, pozniej salatka Caprese, kanapki na bagietce: philadelphia, losos + koperek, i szynka parmenska, pomidorki koktajlowe, mozzarella, bazylia i oliwki. potem chilli con carne i chlebek nan. Mase jedzenia nam jeszcze zostalo wiec przez tydzien mamy co jesc.
Kinga byla w srednim humorze, zanim przyszli goscie to marudzila a potem oniemiala i wogole sie nie odzywala.
Dostala fajne prezenty:
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
zolwia do kapieli, drewniany zegar z wyciaganymi cyferkami jak puzzle, szczekajacego i chodzacego psa, ksiazeczke edukacyja z Kubusiem i zdrewniane klocki, jeszcze jak bylismy w Polsce to dostala od babci zlote kolczyki a od prababci zloty lancuszek.
Ale kula chyba najbardziej jej sie podobala.
A teraz kilka zdjec z imprezki.

DSC_0343.jpgDSC_0357.jpgDSC_0377.jpgDSC_0378.jpgDSC_0386.jpgDSC_0404.jpg

Załączniki

• DSC_0355.jpg
    DSC_0355.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 97
angie świetne menu zaserwowalas! Podziwiam ze mialas taki fajny pomysl :tak:
Kurcze ale sie kingusia ucieszyla na widok torku :-D To ze wzgledu na świeczke czy kolorowe postacie? ;-) Fajne prezenty takze... moje chlopaki az walcza o miejsce na swojej macie puzzlowej. No a grajace zabawki to po prostu rulezz...
Bardzo fajne zdjecia :tak:

reklama
Angie WOW!! Ale super menu! I jaki pięny tort!! Cudny!! Gwiazda wieczoru wygląda cudnie!! ślicznie jej w tych kolczykach!! A Ty mamuśka wygladasz prześlicznie!! No i tata też niczego sobie!
Gratuluję super udanej imprezki!! Już mi brakuje ochów i achów:)

Do góry