cocca mysle ze przesuniecie imprezy bedzie dobrym pomyslem tak aby mama mogla w tym uczestniczyc to my tak samo ustalalismy chrzciny Kuby tak, aby tesciowa byla po operacji i zeby mogla z nami tam byc. Wiem ze dla niej takie chwile sa wazne i wiem tez ze sprawilismy jej tym przyjemnosc
reklama
Cocca
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny!!! Macie rację ustaliłam z mężem, że tydzień po powrocie mamy ze szpitala, zaprosimy moje siostry na kawę i torta. Oczywiście powstał problem, że jego rodzice i siostra nie przyjadą, ale mam to gdzieś, moja mama nie czuje się ww ich towarzystwie swobodnie a ona też ma sie zrelaksować... Mam nadzieję, że nie będzie zgrzytu z tego powodu.
cocca ja najczesciej zapraszam osobno moja rodzine i osobno rodzine meza na imprezy okolicznosciowe ktore robie u nas w domu oni tez nie czuja sie dobrze w swoim wzajemnym towarzystwie. Roznica wieku i pokoleniowa. A zreszta moja rodzina jest rozbita a wiec tym bardziej musze osobno zapraszac moja mama z partnerem i z dziadkami, osobo tate z babcia i osobno tesciow ze szwagierkami ktorym nie miesci sie w glowie cos takiego jak "rozstanie po slubie czy rozwód"
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Cocca super ze zdecydowaliscie sie na te urodzinki na pewno wasza mama sie ucieszy a i Franus bedzie mial swoj dzien w gronie najblizszych mu osob.
a wiec urodzinki u nas bardzo sie udaly, menu bylo nastepujace:
szaszlyki z kurczakiem i cukiniom + bagietka z maslem czosnkowym z pieca, potem tort, pozniej salatka Caprese, kanapki na bagietce: philadelphia, losos + koperek, i szynka parmenska, pomidorki koktajlowe, mozzarella, bazylia i oliwki. potem chilli con carne i chlebek nan. Mase jedzenia nam jeszcze zostalo wiec przez tydzien mamy co jesc.
Kinga byla w srednim humorze, zanim przyszli goscie to marudzila a potem oniemiala i wogole sie nie odzywala.
Dostala fajne prezenty:
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
zolwia do kapieli, drewniany zegar z wyciaganymi cyferkami jak puzzle, szczekajacego i chodzacego psa, ksiazeczke edukacyja z Kubusiem i zdrewniane klocki, jeszcze jak bylismy w Polsce to dostala od babci zlote kolczyki a od prababci zloty lancuszek.
Ale kula chyba najbardziej jej sie podobala.
A teraz kilka zdjec z imprezki.
szaszlyki z kurczakiem i cukiniom + bagietka z maslem czosnkowym z pieca, potem tort, pozniej salatka Caprese, kanapki na bagietce: philadelphia, losos + koperek, i szynka parmenska, pomidorki koktajlowe, mozzarella, bazylia i oliwki. potem chilli con carne i chlebek nan. Mase jedzenia nam jeszcze zostalo wiec przez tydzien mamy co jesc.
Kinga byla w srednim humorze, zanim przyszli goscie to marudzila a potem oniemiala i wogole sie nie odzywala.
Dostala fajne prezenty:
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
zolwia do kapieli, drewniany zegar z wyciaganymi cyferkami jak puzzle, szczekajacego i chodzacego psa, ksiazeczke edukacyja z Kubusiem i zdrewniane klocki, jeszcze jak bylismy w Polsce to dostala od babci zlote kolczyki a od prababci zloty lancuszek.
Ale kula chyba najbardziej jej sie podobala.
A teraz kilka zdjec z imprezki.
Załączniki
angie świetne menu zaserwowalas! Podziwiam ze mialas taki fajny pomysl
Kurcze ale sie kingusia ucieszyla na widok torku To ze wzgledu na świeczke czy kolorowe postacie? ;-) Fajne prezenty takze... moje chlopaki az walcza o miejsce na swojej macie puzzlowej. No a grajace zabawki to po prostu rulezz...
Bardzo fajne zdjecia
Kurcze ale sie kingusia ucieszyla na widok torku To ze wzgledu na świeczke czy kolorowe postacie? ;-) Fajne prezenty takze... moje chlopaki az walcza o miejsce na swojej macie puzzlowej. No a grajace zabawki to po prostu rulezz...
Bardzo fajne zdjecia
reklama
onanana
Fanka BB :)
Angie WOW!! Ale super menu! I jaki pięny tort!! Cudny!! Gwiazda wieczoru wygląda cudnie!! ślicznie jej w tych kolczykach!! A Ty mamuśka wygladasz prześlicznie!! No i tata też niczego sobie!
Gratuluję super udanej imprezki!! Już mi brakuje ochów i achów
Gratuluję super udanej imprezki!! Już mi brakuje ochów i achów