reklama
onanana
Fanka BB :)
kochane dziękujemy za te miłe słowa. Ta pszczoła mi się trochę śmieszna wydaje ale naprawde nie jest to łatwe(koleżanka z pracy stwierdziła że miała za chude nogi...)! Tata się starał jak nie wiem hihi
Odpowiadam na pytania:
Trort zrobiony wlasnorecznie z przepisów które w wątek klulinarny wrzuciła Madzia. Tort to zwykły biszkopt z kremem z bitej smietany i serka mascarpone, do tego truskawki. Na górze jest ta masa z pianek marshmallow -przepis też dodany pzrez Madzię w watku odpowiednim. Do tego kupiłam na allegro barwniki spozywcze w proszku. na allegro kupiłam też te literki, są za grosze. Madzia ja nwet nie spojrzałam na akucji jaki miały wymiar hehe teraz mnie uświadomiłaś że mogło być z tym różnie...
asia tak, kiecucha jest ze smyka
dziewczyny na allegro jest do kupienia mnóstwo ozdób gotowych na torty. Z powodzeniem każda z Was moze zrobić sama torcik jeśli tylko będzie chciała!! Tą górę na tort robi się bardzo łatwo, do tego przymocowac jakieś ozdówbki i tort jak ta lala- a wiadomo z czego zrobiony i że świeżutki!!
czekam na Wasze cuda!!
Odpowiadam na pytania:
Trort zrobiony wlasnorecznie z przepisów które w wątek klulinarny wrzuciła Madzia. Tort to zwykły biszkopt z kremem z bitej smietany i serka mascarpone, do tego truskawki. Na górze jest ta masa z pianek marshmallow -przepis też dodany pzrez Madzię w watku odpowiednim. Do tego kupiłam na allegro barwniki spozywcze w proszku. na allegro kupiłam też te literki, są za grosze. Madzia ja nwet nie spojrzałam na akucji jaki miały wymiar hehe teraz mnie uświadomiłaś że mogło być z tym różnie...
asia tak, kiecucha jest ze smyka
dziewczyny na allegro jest do kupienia mnóstwo ozdób gotowych na torty. Z powodzeniem każda z Was moze zrobić sama torcik jeśli tylko będzie chciała!! Tą górę na tort robi się bardzo łatwo, do tego przymocowac jakieś ozdówbki i tort jak ta lala- a wiadomo z czego zrobiony i że świeżutki!!
czekam na Wasze cuda!!
Ostatnia edycja:
Cocca
Przyznam szczerze, że przeczytałam ten wątek z ogronmną zazdrością. My niestety nic nie robimy... w urodziny Franka mama będzie zaraz po operacji, potem od razu będzie miała dalsze zabiegi, w sumie sami nie wiemy jak z tego wybrnąć w końcu 1-sze urodziny ma sie tylko jeden raz...
Onanana Majeczka wyglądała ślicznie, tort fantastyczny:-)
Onanana Majeczka wyglądała ślicznie, tort fantastyczny:-)
Margana
Cocca a nie uważasz, ze mama cieszyłaby się, ze wnuczek ma imprezke z powodu pierwszych urodzin? Ja mysle, ze by chciała zeby ja miał. Wiadomo nie musi to byc jakaś huchna imprezka, ale kilka balonów i torcik i najblizsza rodzina powinno byc w sam raz. Rozumiem, ze mama bedzie zaraz po zabiegu, jeszcze w szpitalu? To moze przesuńcie termin imprezki jak wróci do domu zeby mogła z Wami byc w tym dniu. Dla dziecka to i tak jeszcze bez różnicy kiedy bedziecie obchodzic te urodziny, a mama przynajmniej na chwilę zapomni o chorobie. No nie wiem, jak uważasz?
onanana
Cocca wiesz co, myśle że Margana ma rację! Mamie będzie bardziej przykro ze świadomością że przez nią nie odbędzie sie taka ważna impreza!! A nie możecie zrobić małej imprezki nim mama pójdzie do szpitala?? Na pewno by się ucieszyła!! Wiesz kochana- torcik, kawa, herbata, balony i Sto lat! Takie rodzinne spotkanie na pewno by podbudowało mamę!! Chyba ż emusi dużo wczesniej być w szpitalu??
AnnaJ007
Cocca ja też się podpisuje pod tym co dziewczyny napisały.
reklama
anus0207
Cocca DZiewczyny dobrze mowia, ja wiem i rozumiem, że masz głowę zabitą operacja Mamy, ale sama napisalas, ze roczek jest raz w zyciu. Wiadomo, ze kazde urodziny sa raz w zyciu, ale roczek jest specjalny. Ja pamietam w dzien urodzin przypominalam sobie wszystko,analizowalam w duchu ten rok i patrzylam na mego smyka z taka duma, ze wchodzi w nowy etap dziecinstwa. ja pierwszy roczek mialam na slodko, kawa,ciasto, zwykly tort i tyle no i balony. Pozdrawiamy mocno Mame i nie tylko forum ogrodnicze jej kibicuje My takze!!!!!!