reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

reklama
Ja niestety spóźnione, Najlepsze życzenia dla Kungusi! Wyglądała ślicznie (zresztą mamusia również) niezła z Ciebie gospodyni, sama chętnie bym się "wbiła" na taka smaczną imprezę! Kingusia wygląda na zadowoloną i to najważniejsze! Kuli zazdroszczę, bo Franek ostatnio u znajomych się taką super bawił, ale niestety w PL to cholernie drogie jest i mnie nie stać:-(

Mam chwilkę bo Oli śpi więc zdaję relację z imprezki:
Nasze menu:
kawa tort cytrynowy z wiśniami, lodowiec, kruche babeczki, jabłecznik, orzeszki z nutellą
kolacja: udka faszerowane pieczarkami, krokiety, kotlety drobiowe, gołabki, piersi faszerowane szpinakiem w cieście francuskim (przepis z ugotowanych miałam)
zakąski: sałatka przekładana z ananasem i porem, ryba po grecku, bigos z parówkami, sledzie

Olek wybrał: lewą roczkę cały czas trzymał na książeczce a prawą wziął kieliszek a później włożył do niego 5zł.
Interpretacja gości: Olek będzie biznesmenem co będzie przepijał cała kase :) Mało pozytywna.
1.JPG
2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG7.JPG

Angie Kingusia super urodzinki miała a Ty mamusia jak ślicznie wyglądałaś.

helenka kolejne wielkie WOW!! U Was menu też imponujące!! Ale bym dziewczyny do Was się wbiła!! Zdjęcia super!! Oli mega przystojny a cała rodzinka super się prezentuje!!! ślicznie wygladałas!

U nas impreza w knajpie więc się nie narobiłam tym bardziej podziwiam Was, że samo wszystko robiłyście!! Impreza się udała Zuzia zadowolona , dostała pchacza, misia, lalke, wózek do lalki ma dostać w tym tyg bo nie przyszedł z allegro:-D, sukienke jeansową z bluzeczką, sukienkę materiałową, dwie spódniczki, legginsy z bluzeczką i czapkę no i pieniążki. Niestety popsuł nam się aparat wiec zdjęcia wstawię jak zgram od szwagierki

filipkowa mama tez fajnie ze w knajpie. I ze jedna impreza za jednym zamachem byla :tak: Tez bym tak chciala dla chlopakow :-)

helenka
widze ze torcik mu smakowal :tak: Smaczne menu mieliscie. Ja teraz staram sie wymyslic nasze ale nie przewiduje zadnych cieplych posilkow... no zobaczymy ;-)

angie dziekujemy za foto relacje. Menu rewelacja, smacznie, zdrowo i lekko. Kinga jak zawsze cudnie usmiechnieta, pieknie wyglądała, no i widac, że straszną frajdę jej sprawiłaś tym tortem. Ty też laska ze ho ho. a zdjęcie jak Tata rozbawia Córeczke jest bezcenne.

helenka kurde Kobieto Ty to wszystko sama robiłas? jak onanana pisze jak sie czyta Wasze menu to slinka cienkie i chetnie bysmy sie teleportowały na kazdy urodziny. Super prezent dostał Olus i jaki był elegancki fiu fiu, chłop wie co wybrac :-)

Ostatnia edycja:
angie, helenka mniam normalnie od samego czytania ślina leci.kurcze nam jeszcze zostało 3 tygodnie i ja jeszcze nic nie planowałam.ja chyba ucieknę w proste tradycyjne dania, zresztą sami najbliżsi bedą

helenka menu naprawde imponujace, jak Ty dalas rade to wszystko przygotowac? No i jakie smakolyki. Widac ze Olek bardzo zadowolony z tortu no i z prezentow, no i jaki elegancik z niego. Super fotki.

reklama
Dziewczyny ja już w środę zaczełam przygotowania najpierw orzeszki i babeczki bo to mogło poczekać, w ćzwartek biszkopty i ryby, w piatek mięsa , w sobotę sałatke piersi i ciasta poskładałam, posprzatałam dom i nas ogarnełam. Gdyby moja mama Olka nie pilnowała to rady bym nie dała sama bo K. był w pracy całe dnie a mały się pochorował i płakał całe dnie, babcia miała co robić a ja z doskoku zaglądałam do nich. Miałam jeszcze pecha bo miałam już go ubierać w garniak jak mi zwymiotował i łóżeczko ,on i ja byliśmy do kąpania.

Do góry