reklama
Cocca
Fanka BB :)
Ja niestety spóźnione, Najlepsze życzenia dla Kungusi! Wyglądała ślicznie (zresztą mamusia również) niezła z Ciebie gospodyni, sama chętnie bym się "wbiła" na taka smaczną imprezę! Kingusia wygląda na zadowoloną i to najważniejsze! Kuli zazdroszczę, bo Franek ostatnio u znajomych się taką super bawił, ale niestety w PL to cholernie drogie jest i mnie nie stać:-(
helenka1986
Mam chwilkę bo Oli śpi więc zdaję relację z imprezki:
Nasze menu:
kawa tort cytrynowy z wiśniami, lodowiec, kruche babeczki, jabłecznik, orzeszki z nutellą
kolacja: udka faszerowane pieczarkami, krokiety, kotlety drobiowe, gołabki, piersi faszerowane szpinakiem w cieście francuskim (przepis z ugotowanych miałam)
zakąski: sałatka przekładana z ananasem i porem, ryba po grecku, bigos z parówkami, sledzie
Olek wybrał: lewą roczkę cały czas trzymał na książeczce a prawą wziął kieliszek a później włożył do niego 5zł.
Interpretacja gości: Olek będzie biznesmenem co będzie przepijał cała kase Mało pozytywna.
Angie Kingusia super urodzinki miała a Ty mamusia jak ślicznie wyglądałaś.
Nasze menu:
kawa tort cytrynowy z wiśniami, lodowiec, kruche babeczki, jabłecznik, orzeszki z nutellą
kolacja: udka faszerowane pieczarkami, krokiety, kotlety drobiowe, gołabki, piersi faszerowane szpinakiem w cieście francuskim (przepis z ugotowanych miałam)
zakąski: sałatka przekładana z ananasem i porem, ryba po grecku, bigos z parówkami, sledzie
Olek wybrał: lewą roczkę cały czas trzymał na książeczce a prawą wziął kieliszek a później włożył do niego 5zł.
Interpretacja gości: Olek będzie biznesmenem co będzie przepijał cała kase Mało pozytywna.
Angie Kingusia super urodzinki miała a Ty mamusia jak ślicznie wyglądałaś.
filipkowa mama
U nas impreza w knajpie więc się nie narobiłam tym bardziej podziwiam Was, że samo wszystko robiłyście!! Impreza się udała Zuzia zadowolona , dostała pchacza, misia, lalke, wózek do lalki ma dostać w tym tyg bo nie przyszedł z allegro, sukienke jeansową z bluzeczką, sukienkę materiałową, dwie spódniczki, legginsy z bluzeczką i czapkę no i pieniążki. Niestety popsuł nam się aparat wiec zdjęcia wstawię jak zgram od szwagierki
filipkowa mama tez fajnie ze w knajpie. I ze jedna impreza za jednym zamachem byla Tez bym tak chciala dla chlopakow :-)
helenka widze ze torcik mu smakowal Smaczne menu mieliscie. Ja teraz staram sie wymyslic nasze ale nie przewiduje zadnych cieplych posilkow... no zobaczymy ;-)
helenka widze ze torcik mu smakowal Smaczne menu mieliscie. Ja teraz staram sie wymyslic nasze ale nie przewiduje zadnych cieplych posilkow... no zobaczymy ;-)
anus0207
angie dziekujemy za foto relacje. Menu rewelacja, smacznie, zdrowo i lekko. Kinga jak zawsze cudnie usmiechnieta, pieknie wyglądała, no i widac, że straszną frajdę jej sprawiłaś tym tortem. Ty też laska ze ho ho. a zdjęcie jak Tata rozbawia Córeczke jest bezcenne.
helenka kurde Kobieto Ty to wszystko sama robiłas? jak onanana pisze jak sie czyta Wasze menu to slinka cienkie i chetnie bysmy sie teleportowały na kazdy urodziny. Super prezent dostał Olus i jaki był elegancki fiu fiu, chłop wie co wybrac :-)
helenka kurde Kobieto Ty to wszystko sama robiłas? jak onanana pisze jak sie czyta Wasze menu to slinka cienkie i chetnie bysmy sie teleportowały na kazdy urodziny. Super prezent dostał Olus i jaki był elegancki fiu fiu, chłop wie co wybrac :-)
Ostatnia edycja:
reklama
helenka1986
Dziewczyny ja już w środę zaczełam przygotowania najpierw orzeszki i babeczki bo to mogło poczekać, w ćzwartek biszkopty i ryby, w piatek mięsa , w sobotę sałatke piersi i ciasta poskładałam, posprzatałam dom i nas ogarnełam. Gdyby moja mama Olka nie pilnowała to rady bym nie dała sama bo K. był w pracy całe dnie a mały się pochorował i płakał całe dnie, babcia miała co robić a ja z doskoku zaglądałam do nich. Miałam jeszcze pecha bo miałam już go ubierać w garniak jak mi zwymiotował i łóżeczko ,on i ja byliśmy do kąpania.