reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

Justynaz u Nas nie było wódki to urodzinki dziecka i nie chciałam żeby wódka była na stole, było tylko winko półwytrawne:tak:

Ssabrina Ślicznego macie Syna, ślicznie wyglądacie i ile balonów łał:tak:

reklama
Justynaz u nas alkoholu nie było w ogóle - nawet szampana, u nas był tort, kawa i słodkie i koło 18 kolacja. Na chrzcinach posatwiliśmy alkohol i tak głupio wyszło, że część piła a część patrzyła, bo musieli prowadzić i teraz już zrezygnowaliśmy..
Sabrinaa Sami jest cudny, i z tą ciemną karnacją wyrośnie na przystojniaka :tak: a ten bujaczek prezentuje się świetnie, ale musiał się cieszyć ;-)

Justyna my co prawda jeszcze przed imprezką ale wiem ze alkohol będzie napewno jakiegoś drinka rodzinka wypije.
Dziewczyny świetne te wasze torty, super wam wyszły!
SAbrina ile balonów (ale się nadmuchaliście ;P) Sami przystojniak jak nic :) super się prezentujecie!

syl super torcik dla super Chłopczyka. Widze, że wiekszość debiutuje z tortem i każda daje rade. Zdolne Mamuśki!!
sabrina ale fajnie te rybki wyglądają, no i w ogole tort rewelka. Sami jak zafascynowany świeczką!!
niuniunia elegancki torcik, różyczki bardzo ładnie wyglądają.
mary beth super pomysł z prezentacją i torcik bardzo ale to bardzo ładny. zaczełabym konsumpcje od tych truskawek i kiwi!!

mary beth a ty robilas tort z pokryciem marcepanowym jak pamietam? A powiesz mi czy duzo uzylas tego marcepanu? Ile gram jak pamietasz?
I jak to zrobilas ze masz tam kiwi? :-D kiwi, ananas i bita smietana ponoc rozpuszczaja mase, czy nie? :-)

U nas na chrzcinach tez nie było, kto chciał piwko to sobie wział, bo bylismy w restauracji. Teraz w domu i bedzie tylko szampan, dzięki dziewczyny :*

Ssabrina super imprezka!! Śliczna z was rodzinka!

U nas było piwko i drinki ale dosłownie po jednym piwie i drinki tez bez szaleństw, na smak.

Justynaz - u nas nie bylo alkoholu, bo to jednak urodziny dziecka.

Nimfi - oj, nie pamietam, ile dokladnie uzylam marcepanu, ale tak miedzy 300 a 500 g. U nas jest marcepan pakowany w ksztalcie kielbaski i to sie rozwalkowuje. :-) A kiwi na tym marcepanie pieknie sobie lezalo i nic sie nie stalo. :-)

Sabrinko - sliczne foteczki! :-)

Syl - tez super pomysl mieliscie! :-) A i ja puszczam sobie te nasza prezentacje! :-)

Jeszcze raz dziekuje za mile slowa pod adresem tortu! :-)

Ostatnia edycja:
mary beth dzieki, bo sobie poszukam wlasnie masy marcepanowej gotowej po sklepach - wiem ze sa pakowane po 200g i 500g wcale nie takie droge do 10zl sie zmieszcze ;-)

Dziewczyny ktore stosowaly mase z pianek jojo - Czy faktycznie potzebne jest az 300g, bo sa trzy opakowania... czy uzylyscie mniej?

reklama
Nimfii zdecydowanie mniej!! Myślę że jedno opakowanie spokojnie Ci wystarczy, kurcze juz nie pamiętam dokładnie z jakiej ilości to robiłam.

Do góry