reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

reklama
MAry, Sabrina - łał, ale ładne!:)

MAry - ja też przygotowałam prezentację, ale jako zaproszenie na roczek z podkladem muzycznym zdjęcia od pierwszego dnia po ostatnie jesienne na którym zamieściłam treść zaproszenia. Wszystkim się podobało a i my chyba z dwa razy dziennie sobie puszczaliśmy, zeby pooglądać. NAwet chciałam się tu pochwalić,male robiłam to w jakimś programie, któy nijak nie daje się zamieścić.

Kilka fotek z imprezki sobotniej :-)
1.jpg4.jpg5.jpgimage.jpg
A tutaj Sami z balonami jak juz je wszystkie sciagnelismy i w nowej fryzurze:-)
image_comment.jpg

Ostatnia edycja:
Syl, Sabrina, Mary kochane zdolniachy jesteście;) Torciki śliczne!!! ;)

Sabrinko Sami wygląda świetnie w nowej fryzurze;)
Syl ja tej masy nigdzie nie mogłam u siebie znaleźć;/

A to moje dzieło na wczorajsze urodzinki Wiki;) Później wstawię resztę fotek
tort.jpg

Przepiekne torty i prezenty... dzieciaczki pieknie wystrojone.... my czekamy do piatku... kochane powiedzcie mi, czy serwowalyscie jakis alkohol? Bo mi do głowy przyszło, aby tylko szampan na toast, a potem tylko kawa i ciacho i juz,,,

reklama
JUSTYNA moja rodzina zawsze byla za tym zeby nie dawac alkoholu na imprezie dzieci ;-) na chrzcinach alkoholu nie mielismy a na urodziny Kuby kupilam tylko wino deserowe bo byla tylko rodzina mojego meza a oni na kazda okazje lubia wzniesc toast. Tak wiec po lampce wizka Brasco Red wino deserowe Bulgarskie bardzo smaczne. Moge polecic :-)

Do góry