reklama
syl no Kubuś to jest ostoja spokoju Maciek tez byl spokojnym dzieckiem, tylko radosnym i troche dokuczliwym... Ale Kuba to bije rekordy jesli chodzi o bezproblemowe wychowanie ;-) On sie wdal calkiem we mnie... Nie dosc ze kropka w kropke jestesmy podobni z okresu niemowlecego, to jeszcze ten sam sposob bycia ;-)Takich Kubusiów to bym mogła miec pięcioraczki Myślę że dalibysmy rade
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii Kubus wyglada uroczo,slodziak z niego jest sliczne zdjecia na pamiatke bedzie miec Kubus ;-)
Dziewczyny zrobilam tego torta ehh tort fajnie sie robilo ale ta masa z tych pianek do dekoracji o my wykanczajace to bylo no nic cos tam wyszlo takie sobie ale i tak jestem z siebie dumna bo to jest moj pierwszy tort jaki zrobilam :-)
Pytanie do dziewczyn ktore robily mase z pianek gdzie trzymalyscie torta na noc w lodowce??
Dziewczyny zrobilam tego torta ehh tort fajnie sie robilo ale ta masa z tych pianek do dekoracji o my wykanczajace to bylo no nic cos tam wyszlo takie sobie ale i tak jestem z siebie dumna bo to jest moj pierwszy tort jaki zrobilam :-)
Pytanie do dziewczyn ktore robily mase z pianek gdzie trzymalyscie torta na noc w lodowce??
anus0207
Fanka BB :)
Nimfii sliczne Twoje Chłopaki. Maciek ma chyba dużo ciemniejsze włoski? Kubuś ma cudowne oczka i na każdym zdjęciu uśmiechniety. Słodziaki.
AQUA ale wiesz ja wam tu dalam wlasnie te usmiechniete zdjecia ;-) bo niestety w dniu urodzin okazuje sie Kubusia meczyl wirus trzydniowki i byl bardzo nie w humorze. Z goscmi zdjec nie chcial zrobic :-/ poszedl spac o 19 a my bawilismy sie sami wiec niestety malo fotek mamy ;-)
ANUS Maciek urodzil sie z czarnymi wlosami i ciemna karnacja jak latynos normalnie no i do tej pory jest taki ciemniejszy. Wlosy i karnacie po tacie. A Kuba idzie moim torem. Teraz jest niebieskookim blondynem zupelnie jak ja w jego wieku. Z tym ze ja na stare lata doczekalam sie wlosow ciemny braz wiec pewnie i Kubie sciemnieja.
ANUS Maciek urodzil sie z czarnymi wlosami i ciemna karnacja jak latynos normalnie no i do tej pory jest taki ciemniejszy. Wlosy i karnacie po tacie. A Kuba idzie moim torem. Teraz jest niebieskookim blondynem zupelnie jak ja w jego wieku. Z tym ze ja na stare lata doczekalam sie wlosow ciemny braz wiec pewnie i Kubie sciemnieja.
syl84
Fanka BB :)
reklama