reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki:)

reklama
syl no Kubuś to jest ostoja spokoju :-D Maciek tez byl spokojnym dzieckiem, tylko radosnym i troche dokuczliwym... Ale Kuba to bije rekordy jesli chodzi o bezproblemowe wychowanie ;-) On sie wdal calkiem we mnie... Nie dosc ze kropka w kropke jestesmy podobni z okresu niemowlecego, to jeszcze ten sam sposob bycia ;-)Takich Kubusiów to bym mogła miec pięcioraczki :p Myślę że dalibysmy rade ;)

Ostatnia edycja:
nimfii Kubus wyglada uroczo,slodziak z niego jest sliczne zdjecia na pamiatke bedzie miec Kubus ;-)

Dziewczyny zrobilam tego torta ehh tort fajnie sie robilo ale ta masa z tych pianek do dekoracji o my wykanczajace to bylo :-D no nic cos tam wyszlo takie sobie ale i tak jestem z siebie dumna bo to jest moj pierwszy tort jaki zrobilam :-)
Pytanie do dziewczyn ktore robily mase z pianek gdzie trzymalyscie torta na noc w lodowce??

Sarbrina ja tort trzymałam w lodówce i nic się nie stało :tak:
Nimfii fajny komiks z tych zdjęć wyszedł :-D a Kubusiowi gratuluję cierpliwości, Zuzia to się zaraz złości :wściekła/y:

AQUA ale wiesz ja wam tu dalam wlasnie te usmiechniete zdjecia ;-) bo niestety w dniu urodzin okazuje sie Kubusia meczyl wirus trzydniowki i byl bardzo nie w humorze. Z goscmi zdjec nie chcial zrobic :-/ poszedl spac o 19 a my bawilismy sie sami wiec niestety malo fotek mamy ;-)

ANUS Maciek urodzil sie z czarnymi wlosami i ciemna karnacja jak latynos normalnie :-D no i do tej pory jest taki ciemniejszy. Wlosy i karnacie po tacie. A Kuba idzie moim torem. Teraz jest niebieskookim blondynem zupelnie jak ja w jego wieku. Z tym ze ja na stare lata doczekalam sie wlosow ciemny braz wiec pewnie i Kubie sciemnieja.

LAski, fantastycznie się robi tort własnej roboty, chociaż ta masa z pianek jest dość pracochłonna, ale za to jak warto.

Chwalę się efektami, masa w środku zrobiona z serków mascarpone i smietany 30%, na to jagody, zrobił się taki ekstra krem. na wierzch też te serki.

tort 1.jpgtort 2.jpgtort 3.jpgtort 4.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry