reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

reklama
Maja- śliczny torcik! a Polusia słodziutka i piękniutka :*
Aina- superowy torcik :tak:

U Nas udana imprezka :) młody był w siódmym niebie choć z początku miał do wszystkich dystans i siedział jak trusia :-D torcikiem zachwycony , szczególnie ogniami :tak:a świeczuszkę pomógł zdmuchnąć mu braciszek , prezenty udane a najbardziej jeździk i projektor gwiazd :-) a tak to jeszcze komplety do piasku , śpiewający ślimak z FP i ciuszki. O 19.30 chłopina już był w łóżku nie dał rady dłużej a My posiedzieliśmy do 24. :-)

tu kilka fotek:
dzień zacząłem o tak :
120520126893.jpg
torcik: własnej roboty jak widać - pyszności z rąk mojej starszej siostry
190520126903.jpg
tu z mamunią:
190520126908.jpg
a tu takie o :
190520126911.jpgZdjęcie0772.jpg

Ainka piękny torcik:tak: a ja dojżałam Jasia odbija się jego buźka w nożu;-):-D
Futrzaczku imprezę czas zacząć z samego rana:-D piękny torcik Filipek jak zwykle roześmiany od ucha do ucha cudo!
Polcia pięknie torcik piekny a solenizantka to wogóle błyszczy:tak: Maja przyznaj się uwielbiasz fiolet co?

Dziekujemy za mile komentarze :)) Polcia miala wielka frajde na koniku, jak juz go dosiadla, bo na poczatku miala dystans ..
Torcik byl niespodzianka - przy zamowieniu napomknelam tylko o ewentualnuch motylkach na torcie, a panie z cukierni sie postaraly po swojemu - jak widac :)

Aina - torcik Jasinkowy bije wszystkie! Baaaardzo mi sie podoba - cudny! :*
Futrzaku - az trudno sobie wyobrazic Filipka sploszonego.. taki smieszek cudaczek z niego!

reklama
Jak wiadomo dziecko z chrztu niewiele zapamięta. Ja osobiście stawiam na prezenty w stylu pieluszek bądź symboliczne, pamiątki które będą przypominały dziecku roczek.
ja obstawiam ,że nic.Gdzieś czytałam,że do 2 r.ż dziecko nie zapamiętuje, bo nie ma jeszcze pamięci długoterminowej:-p
no chyba,że chrzest jest na 18ste urodziny :-D:-D
Zresztą to temat o roczku, nie o chrzcie:sorry:

gagczekam na foty z roczku:tak:

Do góry